Јас ги пиев тие таблети, ама докт. ми кажа дека се послаби и побавно делувале за разлика од прашоците..
@stevemila среќен роденден Другата година со момата заедно ќе дувате свеќички Била ли некоја на предавањата на Лулка? Се мислам дали да се пријавам.
Среќен роденден @stevemila здрава, жива, јубилеј и нова етапа во животот со бебче. @eli25 и јас сум размислувала, ама си мислев да одам така при крај за да ми биде свежо и темата да биде најпогодена. За што има сега предавање?
Пред две недели за прв пат осетив бебче и од тогаш ни еднаш немам осетено Не дека не се грижам,некогаш и неможам да заспијам што ме мачи помислата ама се тешам дека е рано 17+5 сум Ах бе мешковци толку сме блесави ние трудниците тоа не е нормално,ваљда хормони Него ко сме кај хормони,пуштам песнички на кере и има една hush little baby,се убивам од плачење 10 пати на ден врти истата и јас на секое плачам луда сум а? Или хормони се? Ко идат гости строго е забрането да се пуштаат песнички,аман ке помислат оваа полудела @stevemila Среќен роденден
Јaс сигурнo ќе oдaм aмa рaнo ми е зa зaпишувaње пoсле 27мa неделa требa. @stevemila среќен рoденде сите желби дa ти стaнaт реaлнoст
Јас па цело време си викам рано е за да осетам бебе. Дури и да мрдало, си викам црева се. Се што прочитав на нет и докториве што кажуваат, мн е рано уште Трпеливо си ја чекам
@stevemila среќен роденден мила , сите желби да ти се исполнат , догодина уште посреќен да ти биде со лепотицата