Еве сега мерев и на другата рака 100/50 ваљда е ок вака. Секако мене низок ми е. Ама ептен чудно ми падна 110/40
Аа не јас немам мака цел живот ми е низок 90/40 така живеам Ова ми беш чудно 110/40 ама изгледа грешка беше
Браво една е мајка изнагушкајте се сега.Со здравје да си ја возите новата количка и сите други работички за бебушко.Пушти слика од количката пофалини се ајде чекамеее
Доктори и лаборатории грешат, а тек па машинчево за домашна употреба. Секогаш премери си пред да паничиш. освен ако стварно не се осеќаш добро.
Ајде и јас да се пожалам малку.. Денес мнооогу долу ме маваат бебињата, мислам дека ќе излезе некоја нога од долу. Минатата недела бев на контрола, многу беа активни. Цервиксот затворен, 33мм. Ама пусто денес ме плашат.
Па чудно ептен искрено, со денови знаеше да цифка, да подлае.. а сега мртва тишина. Особено вечер чудно ке биде, боксот му беше тука под прозор кај спалната и си лаеше и навикнати бевме да си спиеме без гајле. Не мислам многу, гледам да ми лета паметот зашто плачка сум.. да не го вознемирувам и бебчево. Фала што праша Многу мила фацка за кане корсо беше, нежен сладок таков еве и во темава го имав ставено, душа уф.. може досадна сум ама многу го сакавме https://forum.femina.mk/threads/Слики-од-вашите-миленичиња.8478/page-67#post-2487792
Мешиња, доволно беше со офф топици. Сите наредни мислења надвор од темата ќе бидат бришени. Имајте убав ден
Одамна не сум правела, ама 4те бриса беа околу 4.000. Не ти се исплати. Подобро во Авицена однеси ги - 2300 ќе те чини.
@kukla21 ми треба само последниот брис, еден е па затоа си велам да не се малтретирам многу . Ако се четирите 4000 ден. претпоставувам еден е 1000 ден.