Denes bev da mi zemat krv mi rekoa drka e normalno zosto jas imam nizok pritisok i za toa paga tolku mnogu. Pijam sokovi jadam soleno ama nikako ne pominuva dva dena dobro 3 dena malaksana i se taka. Ziveam nadvor od mk i ovde e malku porazlicno treba da cekam slednata nedela za rezultati malku sum malaksana i samo spijam. Sreka e golema sto imam pomos i razbiranje od mazot pa toj zavrsuva se sto ne mozam jas. Iskreno najslatko sto mozam da jadam e goli praski i cokolado mislam deka samo od toa ziveam a mnogu mi se slatki caevite koga ke slusnat vo ovie zestini jas caj pijam mi se smeat bliskite. Vi blagodaram za odvoenoto vreme i odgovorot
Дечки станувам во 5:00 за на работа, еве од пред два саати легнав да спијам, уште неможам да заспијам. Цела недела ми е вака кај 12 ипол заспивам. Преку ден не спијам. Преморена сум, а плус кога ке заспијам се будам на секој саат, само проверувам уште колку време имам за спиење. 10+5 сум и кога сум слободна веќе се чуствувам подобро, а во работни денови не сум способна за ништо после работа, сега и ова со неспиењево ме убива. Дајте некој совет? Еве почнав и навечер да пијам магнезиум ама не помага.
Една чаша чај од нане пред спиење. Или една чаша млеко. можеби ќе ти помогни, а пак јас обратно. Неможам да се освестам
И јас сум исклучиво со веби дол. Дома ништо, а за надвор од оние со перничиња за да не ми се познаваат пупките. Незнам како успеав ама од 75 прслук, сега сум со l/xl беби дол и тој понекогаш ми е неиздржлив, ме притиска под градите. Тој од стружанка што го фалеа на нбб го видов ама е ептен обично памучно без ништо и за надвор ми е малку незгодно да носам.
Devojki imate li bolka pozadi skroz dolu.Kako da kazam,opaskata so ja vikaat.I toa koga sedam.Da stanam nemozam ko ukocena sum.Ne obrnuvam vnimanie mnogu no preeska edna bratucedka so imase ivf odamna mi kaza da si go prasam dr.Pa da ve prasam dali ve boli i vas
Абе види низ маалските продавници таму кај тебе.. мора да има убави памучни без корпи (јас имам пред две год купено, обични памучни и се откопчуваа за доење)
Nemozam da se zamislam so takvi.Ko starite zeni nekoi so nosat takvi.Ko bocki napred.Moze taka izgledaat na slikata,sea da ne zboram koga gi nemam noseno
Јас баш си купив од Зелено пазарче кај нас во Ск.мн убав не ме стегаше мек само едно тенко жиче под градата но бас ко инки ми беа и сестра ми дека дои и поголеми и се градите и не и се прчат на нејзе...Јес да и јас сум бајаги големка од 80ка на 95ка и башка што ми испукаа виолетови стрии башка што страсни болки имам брадавиците огромни и болни.Дури ми се исперути кај брадавиците..Касно почнав да се мачкам.А вени има ко мислиш на рентген ми е
Никакви се! Многу се познаваат рабовите преку маица, многу лошо изгледа. Јас го фрлив! Плус "прозорчето" не се отвара доволно за да може бебето да цица, и му смета.
Mene me bolea mnogu.Od kokosovoto maslo kn novi mi se.Zabelezuvam ko grutcinja cat pat.Dali e kolostrum Neznam.Si nosam samo bebi dol so pamukce se.Epten prijatni ne gi osekam Nikoj li nema takva bolka so pisav pogore?
Јас вакви купив мноооогу тенко сингерче има ко беби долот што има но баш завршува кај брадавицата и баш ко инки и ги поклонив на сестра ми...и сега со беби дол шетам се потам но ќе барам по Сара Фешн.Тој памучниот од Стрижанка нема да ми заврши работа брадавиците на мегдан ќе ги шетам
додуша сега ми текна дека во стружанка ми нудеа уште еден. Јас мислам дека е овој, иако мислам дека таа ми кажа дека е друга марка. Овој изгледаше дека е посолидно изработен.