така е, подобро да кажеш да ти презакаже за пак да дојдеш, или да дојдеш за 1 саат, отколку да си отидеш полна со прашалници, ај полот ако не го види, туку ќе си бидеш во мисла дали се сте прегледале како треба... па пиши како си поминала, а можеш и сликиче од бебушот да ставиш
даваат, мене ми дадоа.... ако не сликни си со моб., замоли ја да го сликне бебето па ти со моб. сликни го мониторот- јас и така имам направено.
гордо најавувам дека денес син ми за прв пат јако ме шутна не знаев што се случува преубаво чувство Чак Норис на мама
И мојот прв пат беше јако шутирање. Не ми се веруваше дека може да има толку сила. А сабајле ставувам и гледам топка на стомакот од страната на која спиев. Си се стуткал бебушот. Се завртев, го погалив стомачето и ооопппп се тргна. Срце на мамичка.
Butterfly.mk гледам дека нашиве ептен биле врсници. Ај со лесно нека ти е бременоста па можеби ќе се запознаеме во болница.
хаха од Струмица ама ние си ја знаеме нашата како гинеколошко инаку тука ако си баба или дедо треба да дадеш парички на докторите и на бабиците да те пуштат да си го видиш внучето коњаци штокови благо париии страшно е овде нема ред незнам како е низ др градови ама тука е страмно тоа што го прават нашиве буквално од секој се молзи пари.. брат девер чичко кум кој и да е од блиско семејство мора пари да даде.. ајде нека е честито здраво и живо лупни иладарка на тој шо гледал од страна
Девојки кажувајте чаре.Околи папокот кожата ми се истенчи ептем,ми стана модра како модрица,ми се појавија стрии,мислам дека секој момент таму ќе ми пукне стомакот затоа што такаречено немам таму кожа и често имам голем притисок(малово што бутка) мислам ке се расцепи ,кажете што да правам????
Епа ајде само со лесно и арно се да помине, брзо да се опоравиш...и те чекаме со убави вести Честиткииии!!!! Нека е живо здраво, и се најубаво....поздрав!Уживај во прекрасните мигови! И како помина на скринингот?