Исто и кас од фемибионот никаква мака немам. Одлични се . Ве нема нешто сите сте некаде сигурно на продолжен викенд . Јас се кријам дома мн ми е жешко нема шанси да мрднам некаде . Инаку овие денови имам недостаток на воздух. Знам дека е нормално веќе во овие недели но барем некакво олеснување или совет од поискусните . Ме нервира некојпат и паника ме фаќа неможам да дојдам до здив. И само имам потреба да се прозевам. До крај ли ќе е така?
@ada21 иста сум. И кога зборувам снемувам здив и престанувам. Сигурно е нормално. Повеќе од пола час неможам да одам , многу ми тежи стомакот
@eli25 значи и ти си исто . А не сме баш на крај си има време уште па сега и на жешкото уште потешко се дише . Ми доаѓа да одам од аптека да си земам од тие што се за кислород имаше едни апаратчиња
Јас сум затворена дома, под клима и не мрдам. Незнам како ќе се издржува, а летово допрва почнува. Се ме боли, стомакот почнува да ми тежи. Едвај спијам ноќно време, Ете и јас да си се пожалам.
И мене ми е се потешко.. одма се задишувам и ми тежи стомакот. А во право си дека има време до крај, тоа ме плаши..
Веќе кога се жалиме. Мене вчера ми беше многу тежок ден. Многу ми тежеше меше, едвај одев.. Надвор не ни помислувам да одам.
Лајковите за подршка не дека ми се допаѓа дека и на вас ви е тешко . Но еве ќе се тешиме меѓусебно . Нека биде се добро , летово ќе си го поминеме на клима . А цел ден дома , таман ќе се стемни сакам на тераса на воздух да излезам малку , комарци полно ,спирала неможе за да не дишам , абе никако не си
Ela si kaj mene.Nema komarci ubavina e.Svezo i prijatno.Jas po cel den spijam.U dnevna klima raboti a jas u spalna.Nemozam na klima voopsto.
И јас така без воздух сега ами понатака тешко нас ако имаш навлажнувач за воздух ке ти заврши работа јас имам и го пуштам денски и навечер пред легнување се осеќа малку на посвежо
Ох значи не сум единствена со дишењево...Едвај се движам се задишувам многу брзо.Него нозете од коленици надоле до стапала ги осеќам тешки и чувство ко да ќе се откачи нешто.Јаки болки ни масажи не помагаат.И ко отечени ми се балетанките ми се пасент...а не јадам многу солено,многу пијам вода и мокрам многу.Притисокот прееска 90/60 а жешково ич неможам да го поднесам
Хаха како да се тркаламе и јас така одев синоќа бевме излезени со мажот ми касно беше ама пак тешко некако и одењето и дишењето
Mene edna komsika nekni koga se vrakav od lekar,mi vika de odi normalno,ko na jajca da gazis.Mi idese perikata da i ja iskubam.Jqs maka si imam pozadi so kicmata umiram od bolka
Исто и кај мене е со дишењето како да не можам до воздух да дојдам, а повремено добивам и тахикардија како забрзано чукање на срцето. Ова жешкото не се трпи вистина зато јас денес избегав на Пелистер малку, таму беше посвежо добро ми дојде. И болки фала богу денес немам се надевам толку беше
Ние се вративме Леле ама е топло Скопјево,на одмор барем се ладев во вода,сега веднаш почнав да се препотувам. Дали од патот,дали се преладив одма почна да ме преболува доле кај јајниците и да ме сече по малку. Раат да не е ниедна трудница.
Наздравје одмор Да Скопјево е ужасно не се седи ни дома ни се спие ни се јаде лудница...Може си преморена од патот и бебушки се изморенки и реагираат не се сеќирај мислам дека не е прехлада...Повеќе одмори си колку можеш денес утре и ќе бидеш подобро
И јас да се јавам . Денес денот турбо чистев низ дома,морав. Со клима. И ми се најавија гости. До сега спремав за нив и само што седнав да одморам кичмата ме убива нозете од доле како иглички да имам. И мене ми е тешко и со одење и со дишење а имам уште мн за купување ќе мора некако на рати
Јас лично ни случајно не би влегла во базен, освен ако не е некој мој, приватен Мислам дека не се препорачува.
Јас не влегував ни пред бременост, а сега па ич. Не е препорачливо во јавни базени. Во бременост е уште полесно да се закачи некоја бактерија.