Тргнал денот на жалење - Ај да се пожалам и јас, вие арно големи мешина сте и се ве боли, болки во половина, тешко дишење, тешко спиење.. Ем жешко ем тешко. Мешко мој допрва ќе расти на жешкото, а јас сум веќе како вас Ете и јас се пожалив
Mamicki tie so se spremate za bebusite,vo vero imate na akcija kolekcija na Hipp.Nemame vo Str Vero,inace ke kupev
И јас не сум уште да се жалам ама ете имало што да се пожалам Жешко,пекол...ме убива Рацете и нозете не ми одат некако уште ногата ми има пораснато,не ме собираат старите кондурчиња За дишење можам ако не е спарно Нон стоп тапи болки кај желудникот,мислам ке умрам од тешкотија Од секретот ми се смачи,ама баш Буквално ко измочана сум секогаш И згора на се цел ден трчам по ѕврлето кое не застанува ни 5 минути Стомакот и е најдобрата рилекс перница а папокот главна занимација Секој ден си велам господ да ми го довардит бебушот Ете ви се пожалив и јас "малку"
Јас користам Хип за синчево, често е на акција не се брзај да купиш Јас денес наполнив базен во двор и да се стопли деновиве ќе се бањам, во јавен не би се бањала поради куп причини.. ем што секој се бања, ем што ставаат чуда хемии за да ја прочистат водата Пак не научив да цитирам две во едно, пробав и не ми идеше
Па незнам сега каква им е, ама често ја спуштаат цената, особено на шампончињата. А сум начекала некаде стара цена, некаде на попуст.. и секаде е различна цена.
Mili neprocenlivi bozji darovi, minatoto leto I jas se druzev tuka vo grupava, sega sum si so kerkickata do mene, tuku dr mi e muabetot, prvo sakam da ve pozdravam site, na site da vi e so seekja I so lesno, no vo ovoj period od godinata I da ne si bremena e uzasno a ne pa vo bremenost, ladete se I cuvajte se I ne se opterwtuvajte, vtoro razmislete milion pati pred da se odlucite da odite na odmor, prodolzen vikend, denovive slusnav losi muabeti, na nikoj gospod loso da ne dade... edna godina I da presedite doma nisto nema da vi se sluci... ima vreme ke setate, mislete samo na toasto e vo vas
Nemame vero vo Str inaku bi kupila.Ne bara ni voda ni leb so vikaat starite.No nisto strasno.I na normalna cena ne e Bog znae kolku skapo.Se mislam megu Hipp i Bubchen,od germanija da mi donesat.Kako so vidov na reklamata,sampon mleko imase i uste neznam so
Користам само weleda 2во1 шампон и купка,тоа ми е единствената козметика за бебе Презадоволна сум,кожата мека,косата мека Не шлапам никакви лосиони,уља после капење,тоа е доволно И за ова да е здраво и живо исто ке постапам
Исто секоја вечер што ќе беше ова неспиење што ќе се прави вака незнам не спана неколку дена се ме чеша дали синко се шири на велико или нервното е не знам веќе ни самата .Барем денски да преспивав кажете некој лек се напив и чај од камилица ништо не делува
Добро утро Утрово исплашена се разбудив. Прво лошо спиев пак, се бидев што за во тоалет, што од лош сон и еднаш од некоја чудна болка во стомакот. Не беше јака и прилично високо, како некое боцкање. Проблемот е што не се смирува сеуште. Од време на време ме боцка. Плус и цело време притисок за во тоалет, и од кога ке одам како да продолжува. На работа неможев да се сконцентрирам да работам. Ме пуштија дојдов право на гинеколог и ете она не работи следните три недели. Решив да пробам кај матичниот општ зошто се надевам дека не е ништо сериозно. Денес мм треба да ми закаже за скрининг. Седам сега на сонце чекам бус, малце се смирив што испаничив, се надевам дека се ке биде ок. Можеби требаше во болки да пишам, ако не нека преместат модераторите.
Болката каде се наоѓа? Јас и ти сме исто недели. Обично на сабалје имам грчеви јас низ цел стомак.Или пак ако ме боли без прекин знам дека е за во вц Ќе си појдам и ќе ми олесни. Не се плаши ајде
Болката е високо под ребрата од десна страна, знам дека е високо за да е бебето. А притисок како на бешиката и од кога ке одам во вц, а баш пред некој ден кажував дека урината ми е жолта па и инфекција некоја може да е. До сека многу ретко имав слаби грчеви. Инаку исто недели сме мислам ден -два разлика.
Точно сме со неделите сега Еден ден си мислам плус од мене.. Пиј мн течности и консултирај се со доктор...
Добро утро топчиња. Еве да се префрлам од групата за поддршка, овде . И да се пожалам одма...) кај стигнав одма со жалби...ова топлово е убитачно, на сето гадење, затвор + топло, + цел ден работно... уште 7 месеци здравје после ке кенкаме на ладно. Бидете ми поздравени
И јас за малата од бебе го користам од Хипп шампонот,сега пред одмор купив нов во Зегин на акција беше 79 ден,и преубав е. Здравје и за бебушите тој ќе го користам.
Таква болка под ребрата како што опишуваш јас имам веќе подолго време. Како боцкање и како истегнување на мускули. Тоа е од ширењето на градниот кош од што се качуваат органите нагоре. На периоди ќе се смири, па повторно ми се враќа. Ме буни само што викаш дека осеќаш и притисок на бешика. Мислам дека не е ништо, ама за секој случај исконсултирај се со доктор.
Јас си бев некаде 5-6 пати на базент до сега и немав проблем. Добро утро јас сега станав се расонувам, се изнаспав. А сношти во 12 си легнав. Среќа не беше многу жешко, дожд врнеше па залади. Станав во 7:40 цела испотена и си го пуштив вентилаторот на 1 и го ставив по далеку од мене и супер се изнаспав. Од денес 34 недела. Имајте убав ден.
@orhideea полна 34 или 33+0 , 5 дена сме разлика ако почнуваш денес 34 . Јас со душа чекам 35 полни малку да ми олесни на душата . За спиење си спијам ама тешко заспивам , саклет ми е , а на клима не се спие . Убав ден и од мене . За базен и за одмор го имам истото мислење , 1 год ако се пропушти ништо страшно , подобро дома на сигурно, а догодина здравје со бебчиња да одиме сите