Добро вечер мешиња како сте ? Еве конечно залади па вечерва ке може да се спие на раат. Јас само да ве поздравам и по едно на сите
Ние денес купивме клима за во спална, т.е. инвертер за во дневна а обичната ќе ја преместиме во спална, па се надевам на мирни вечери Да не викнеше @kukla21 порано кај неа ќе ми спасеше 400 евра Утре на трансфузија, цел дееен..... Боцкање, преглед , резултати.....
Јас кај Јовановски Ефремовски за породување го исфалија секоја 2ра што ја знам. А и Димитров ти е ок. Само зезнато е со одморите.
И јас да ве поздравам Се заспиваме со кере во дворче Ако имам среќа да заспие па да легнам и јас порано @snegulkata и ние се трудиме да го сакаме мешко ама некако слабо ни оди Уште ми вели дека мешко е кака Се тешам дека е мала И кај мене бебуш не мрдка,освен еднаш кај половината што осетив нешто...ако воопшто беше тоа Едвај чекам да дојде четврток да си се видиме и да видиме дали е се во ред Чувајте се мешиња,ве гушкам сите
Кога сме кај (не)спиење, минатата ноќ легнав на полноќ, а станав во 5. Секоја ноќ по 6,7 часа спијам. Кај нас е многу жешко, ама сега ставивме мрежа на прозорите па ќе се спие со отворени прозори. А доле кај свекрва ми е како фрижидер, 2 ноќи спиев и измрзнав.
Legnav koga izgrea sonceto.Sklet,bolki vo polovina,nervoza,malata se utepa od klocenje.Vecerta ja minav na terasa.Po gaki.Sabajle u 6ipol u dnevna legnav,pustiv klima i sum zaspala.Ne pomagaat ni komarnici.Imam na site prozori.Cel sprat otvoreno se demek promaja.Ma ne se ni osekase
Очекувам утре или задутре да добијам инфо Ефремовски кога планира одмор, зошто и јас планирам кај него. Ќе ти пишам.
И јас повторно се пријавувам со неспиење Малава заспана од 10:30часот, и камилица се напив ама џабе. Леле а не се диши,не можам промаја да правам заради неа,а едвај седам. Ми иде да отворам порано боледување и да ме нема на планина. Стрико ми има викендица во Маврово па таму да преседам.
Заборавив да пишам дека почна да ми тежи мешето. Кога лежам и се завртам од една на друга страна морам да го придржувам со рацете инаку ме боли. Кај вас како е? 27+н сум, а оно теже едно килце.
Јас сум малку покасно од вас и уште не сум закажала имам уште еден преглед кај мојава па после. Ама имам човек од таму кој ќе ми каже како се плановите со домори за да знам. Како и да е ќе размениме инфо како ќе е со одмор. Оф душа. Мене веќе некое време вртењето ми е хорор, а тек станувањето за во тоалет. А мешето не само на вртење туку и при лежење тежи и виснува на страната на која лежам. Кога ќе станам првите 5 минути мислам криво ми е на таа страна накоја последно сум лежела.
Isto.Mi tezi koga spijam na strana,pa se buni i malata.I stavam malo pernice pod stomakot i taka mi e polesno
Мене не ми тежи oти 21+2 сум aмa oсвен нa левa стрaнa не мoжaм дa спијaм пoинaку .. И ме бoли кoлкoт и ќе се рaзбудaм дoдекa се нaместaм и тaкa некoлку пaти вo текoт нa вечертa. Стaнувaм зa вo тoaлет и сумa сумaрум умoрнa сум и не нaспaнa. Жешкoтo дoпoлнителнo oтежнувa се oвa. А бебе си преткa мнooooгу ве мешињa
Засега добро се држам,сеуште не ми тежи мешко. Се вртам лево-десно без проблем. 23 недела сум скоро. Единствен проблем ми е несоницата.
@Ano мила те молам сподели тука зошто и мене истото ме интересира... јас одам кај Јовановски ама он од 22ри Август бил на одмор, а мене последен термин ми е 31ви
Јас истиот проблем како на почетокот се ме чеша мешко сиот ми е со гребаници кожата ми е за никаде крем не ми поднесува 3дена спијам само по неколку сати главата ме боли за спиење незнам што ќе се прави вака
Proba li so kokosovo maslo,extra virgin?Mene mi se smiri.I gradite isto.Mackam od nego a vo tekot na denot kremata Baby love za trudnici.Probaj.Za spienje ic ne zbori.Do sega bev na terasa