Мешки видoвте ли зa прoгнoзaтa? 40 степени вo четвртoк 42 степени вo петoк и сaбoтa ... А дa не oслoбoдеa oд рaбoтa?
Мојов многу клоца дури цело стапалце вади ептен е активен. Мм на моменти вика дека е језиво како цел стомак ми мрда
Со една другарка која е во рана бременост зборевме за ова преска. Оваа недела пекол ќе биде како ли ќе издржиме не знам. Јас не работам па подруго е, се кријам преку ден внатре. Јака им душа на тие што работат на жешково. Треба газдите да се смилуваат на бремените.
Декa нaпред aкo е се oсеќa пoкaснo и пoмaлку. Амa еве и тoa не вaжи зa сите .. Мене ми е нaпред пa пеперутчињaтa oд бебуш кoн 15тa неделa ги oсетив
И јас знам дека ако е напред постелката помалку се чувствувале клоцањата. Мене напред ми е, во 20та прв пат ја осетив и сега за сега нема некои силни удари, слаби се, ама чести.
Mene mi e napred pa pocnav od 14ta nedela da ja osekam.Nolmalno ne ko sega.Sega ringispil pravi Da srcka.Pijam eutiroks.Doktorkata kqj so odam mi kaza femibion ne.Dabara vitamini bez jod.Barqv nema.Se e so jod.Dr so mi go pravese ivf kaza nema vrska.I si prodolziv.Koga Bev na kontrola pred skoro 2meseci me iskara dr zosto pijam.Arno ama rezultatot pokaza super.Znacitelno ima podobruvanje pa ne iskomentira nisto vo vrska so femibionot.Obicno za Hasimoto dijagnoza zabranuvaat vnesuvanje na jod
Добра вест. Ефремовски не планирал да оди на одмор летово, тука ќе бил. @Seduction Леле и јас се молам да се прогласи вонредна состојба па да не пуштат. Барем се надевам моиве наработа како претходни години ќе дадат опција да не одиме зошто до сега давале сами препорака, а не и одлука да не се оди на работа. Денес дека прв ден после одмор ептен мачно ми беше седењето. На пауза не излегов ради жештиниве и побудалев. Ај да видиме од утре дали ќе е полесно
Мислам дека е за стрептокока тој брис. Се зема брис од вагиналниот отвор и од аналниот Ама ете нека кажат поголемите мешина
Пa зaтoa викaм дa не oслoбoдaт, претешкo е дa се oди нa рaбoтa вo тoј пекoл. Не сaмo зa жешкoтo и тешкo е зa дишење плус. Дaј бoже дa не oслoбoдaт кaкo штo се прaвелo и пoрaнo зa вaкви жештини.
9 недела сум, денес осетив болка во средниот дел од стомакот, потоа нешто како да ме удри и болката престана. Рано е за движења да осетам или па многу сме напредни
За движења рано е. Дури и прерано. Ние сме 11+5вчера осетив кај папокот како пеперутка. Ама уште не верувам дека е тоа пошто е рано За болката ако поминува нормално е, напиј се магнезиум и повеќе одмарање.
Devojki,cel den imam kako zgrcuvanje i stvrdnuvanje pod papokot.Edna dve sekundi i popusta.Ne obrnuvav vninanie cel den.No nok e ,sama sum,da ne e nesto loso.Iako sepak mislam deka e normalno.Imate li vie taka?
Мене анален не ми земаа.. само вагинален за стрептокока и комплет брисеви правев зашто претходно лечев бактерија. @fana има и погрозно, клизма со црево мада сите се жалат од таа клизма, за мене нит ептен грозно, нит страшно беше ладничко само ми дојде хахаха