@fina erika Јас после секој вагинален преглед прокрварувам. Но не е тоа свежа крв туку како розевкасто бел исцедок. Како почеток на менструација пред да ти пробие.
Не сум гледала телевизија но ако министерот го кажал ова тогаш работодавецот е должен да те ослободи без оклевање
Женски што правите кога имате вртпглавици.спиев со ќере се разбудив ми се врте свест, јадена сум се ,притисок 118 со 65 исто ок но многу ми се врти
А крвната слика добра ти е? Си проверила во скоро...? Јас кога ми се вртеше многу се враќав у кревет, мижев и ми прекинуваа по некое време...
Фа пред месец дена хемофлобин 12,7 истоно железотп добро вака не ми е било да ми се врти и се препотувам целата,легнав малку
Мојов сака да влези да биди со мене. Ама крв не можи да гледа Па за ова како ќе издржи незнам. Само да не почнат по него да трчаат докторите Гледав баш сега на страната од болницата дека имаат и курсеви за бремени, и плус ако сакаш можеш да појдеш во болница и да им кажеш дека сакаш да разгледаш каде ќе се пораѓаш, лежиш... Во план сум да појдам па си велам ќе се разберам некако Подобро да знам како изгледа се од колку да одам така на невидено.
@eli25 ако најдеш убава кажи . И јас барам , таа од количката што е комплет мала е , сакам плус да имам големка за во болница . А и некој да знае каде можам да најдам вакви слични мини фиокички бебешки
Torba za tebe imas ubava u buterflai.U Global.Bas nekni gledav.Em golemka e.Mislev bas dali da si zemam,vikam aj rano mi e
Исти имаш во Јуск. http://jysk.mk/mk/shop/mobile/комод...ода-со-три-фиоки-36х76х37cm-бела-боја-оуре-2/
Ја задржаа поради крварењето изгледа почнал процесот на отварање и паднал чепот ,појма немам како изгледа тоа да ти падне чеп така ми кажа,а јас сум целата возбудена кумашини сме.Фала ви на сите
@duffi да да знам од таму ја зедов сликата , мислев некои слични некаде плус да разгледам ако има . Како да сум гледала негде некои бебешки шари а не ми текнува каде . А од јуск да не знаеш дали имаат онлајн продажба , да праќаат по карго? @stevemila големки ли се ? Ќе одам баш тие денови ќе видам .