Спуштен ми е приметив ама не обрнав толку внимание и плус кичмата ме боли и кај стомакот ниско ме сече на моменти. Ајде со Господ напред кога решело тоа нека биде само нека е се во ред
Здраво девојки имам една мака пред 2 дена ми зедоја брисеви тие што се за испитување од 35-37 недела јас сум моментално 37+2 и ми рекоја дека имам бактерија дали има некоја друга со вакво искуство и што може да се случи и како се лекува бактеријата иначе утре сум на преглед кај матичната
Здраво дами, таман кажав дека можам да спијам навечер, сношти цела ноќ немирно спиев. Жешко не се диши. Како ќе издржиме јас незнам, ми се плачи Златна зимоо
Тоа ти е. Ќе ни помине. Во почетокот тоа беше единствено нешто што ми пречеше, расеаност и како да затупев малку. Ама сега си викам може и подобро, помалку ќе се замарам
Кај сте мајчиња, ве читам редовно, ама не ви пишувам зш немам ништо ново шо да кажам за ситуацијава моја... умирам од досада во болницава, али едино добро е што ни грам од жешково не осеќам... имајте убав ден!
@Maeve баш вчера те помислив . Добро ли си , те прегледаа ли ? Уживај си штом е ладничко . И јас сум цел ден дома на клима никаде не одам си лежам .
Спомна Самарџиски за утре, ко ги потсетив рекоа нека пројдат две недели... друго се' си е исто, си гледам сеири, пошто кој од докториве по одмори, кои по конгреси, и секој ден некој нов непознат доаѓа во визита па сите различна дијагноза кажуваат за мене... препис прават на терапијата, па затоа не им пререкувам, си се смешкам само...
Си го видов денес мажето Ке си имаме братче Напредува супер за неделите а немирно колку е едвај мерки зеде докторот
Мешиња сега се напив еден Дијазепам барем некој сат да спијам. Се истуширав, се напив млеко со какао и си легнав.Не се издржува ова топлово веќе. Ќе ви пишам дали ќе ми делува апчето. 12 сатот е и јас имам душа ми се спие, ми се плаче.
Zosto diazepam,ne si igraj igracka so takvi lekovi.Podobro bedoksin.Izbegavaj kolku so mozes.Jas nemam spieno so denovi
Денеска изгледа и јас ќе си подежурам. Не дека претходниве денови спиев којзнае колку и квалитетно, ама денес ми е врв. Цел ден сум под клима. Излеговме малку на средно Водно на воздух. Да можев таму ќе останев да си преспијам.
И јас веќе две вечери дежурна од што ме чеша не можам да спијам а ми се спие ми се плаче а со топлово само преска ми беше тешко накај 7 излегов да си купам сандалки пукнав од жештини
Морав, немав веќе сила мртва уморна бев. Инаку ја преспав скоро цела ноќ, освен кога одев во ВЦ, и веднаш повторно заспивав. Од 2 мг беше Дијазепамот. Сум пиела и Б6 не ми помагало. Утрово едвај во 7:30 станав со триста маки
@pile30 бодежи имав цело време. Сега трето тромесечие мн. ретко. @iki26 другарка ми 31ва нед заспива во 6, се буди 8,9, спие по 2,3 саати. Б6, чаеви не помагаат. Жива напатена е. Гинекологот и рекол дека мора сон и и дал дијазепам од2мг. @Ambra20 2 пати по 400. Одобрено од гинеколог.