Според мене најдобро е после трети месец, значи во текот на четврти па натаму, за ако има потреба од праење серклаж, да не ти речат ко на мене, касно е сега за тоа...
Имате ли инфо за кринон гелот? Проестерон е, тоа знам. Ама подобар ли е од утрогестан? Има ли некоја друга функција? Некои недостатоци во однос на утрогестанот? Се прима ли во исто време со утрогестанот? Ако има некој поголем мешко да го користел и искуствата какви се. Или ако има инфо во некоја друга тема, ве молам препратете ме. Ми го препорачаа за подотворено грло на матката.
Мене сам ми измери докторот на прегледот како дел од постапката. Кринон е многу појак од утрогестан. 1,125 гр е една доза.
Најверојатно е нормално оти и кас имам менструални болки одвреме на време, маричниот ми рече нормално е се припрема телото и ја сум 34+4
Мила незнам многу за кринон гелот, но знам дека моја братучедка го користеше дека уште од 6ти месец беше со подотворено грло на матката и со него си ја истера бременоста до крај, т.е. во 38ма или 39та недела се породи природно со 3то детенце
Јас го користев кога имав темно кафен исцедок 14дена го користев после тоа ми даде утрогестан вагинално ги ставав
Кога се бришам, на хартијата како крв од едната страна, гледам на огледало брунка е. Сега освен камилица чај што да ставам ? Сепак внатрешно е
Труднички вистина ли некои скрининзи биле укинати за на државно да се прават па морало на приватно. За кладба ми е
За првиот скрининг нешто сега било укинато. Знаев дека е само филм за типкава да одина приватно и го лаже мажот
Mozebi kaj vas vo pogolemite gradovi praat na drzavno skrininzi.Kaj nas ne.Maticnite ko prvo nemaat eho salam.Mojot maticen ima eho ko mojot telefon,tolkava golemina.Od prva svetska vojna.E u skoro vreme pocna u drzavna da prai eden dr koj e mnogu voobrazen.Prethodno pravese drug dr koj e prekrasen.Ama ni izbega u Sk na klinika.Ovoj Ako mu e kef ke te primi ako ne ke te izbrka ko kuce.Bratucedka mi so upat od maticen gin otide pa i rekol ne te poznavam da te gledam na 4d.Toa se sluci pred jas da se onesvestam i eden drug Dr so odbi da bidam pregledana.A planirav da pravam tuka skrining da ne se setam nataka nqvakq.Ama ne fala.Ke platam samo da ne bidam maltretirana.Zatoa si bev na 5d kaj Organgiski.Sega za 3,4nedeli ke odam pak.Veruvajte katastrofa e.Bar kaj nas u Str.I zatoa morame privatno.Ili kaj Trivodalievi ili niz drugite gradovi. A zosto ja lazes?