Со леснооо ајдеее Господ само напомош да со биде се во ред.Во глава само со една мисла дека ќе си ја видиш и гушнеш ќеркичката и се ќе биде полесно...Со лесно да се олесниш и чекаме мекици и убави вест.Те гушкамееее
@Belabelinakinder Јас купив мустела, читав низ форумот многу ја фалат, а и блиски мои ми ја фалеа, па се одлучив за неа. Ама не знам дали е правилен избор
Извини што не сум во тек, ме збуни со она дека мора денес. Позитивно и без лоши мисли. Првото го надносев 3-4 дена и се породив со провикација, природно. Со лесно нека е, наскоро најмилото ќе ти биде во раце и ќе се гушкате
И козметика и детергенти и сите тие работи и те како се по квалитетни од Мкд.Татко ми постојано носи омекшивачи и шампони од странство и нема споредба со нашите за квалитет и долготрајност.И јас мислам дека и детската козметика е по квалитетна, а што е најиронично и по евтина. На мене ми испратија купка и шампонче ама заборавив од која фирма се. @danichap честитки и со лесно.
дедо ми цел живот беше германија и од таму козметика ми носеше шаума шампон од таму и овде нема врска. Хеден шолтерс тој овде е потечен а од странство е по густ .За нашиов пазар ги прават во фабрики во балканов а за странските потрошувачи таму
@Stara ajde so lesno pa cekame vesti Jas imam dva dena bolki epten slabi ama ne e toa toa ama i od tie bolki pocnuvam da se otvoram, pa kaj i da e i kaj mene kje bidne za brzo vreme.
Честитки @danichap ,баш убава вест. Со лесно. Јас и сестра ми сме разлика 11 месеци и баш ни е убаво.
Ви благодарам мешковци на поддешката, навистина ми значи. Се вратив од цтг, сега пак не се покажаа контракции и болки. Бебето се шегува со мене
Se ke bide dobro.Samo smireno i bez grizi.Gospod dava sila.Niz so se pominavme,sega za najubavoto nema sekiracii.Ke se molam za tebe i malata,se ke bide dobro
Само што се јавив на ГАК да прашам за часови, ми рекоа дека јули и август нема да има поради годишните одмори. Ќе почнат од септември. До тогаш мојов ќе биде дечко инаку од 28ма недела може да се посетуваат.