И мене вака големка ми изгледа. Имам друга постелнина што сигурно е 120 на 60,баш ќе ги споредам па ќе ти пишам.
Да ве поздравам мешковци Ние добри,бебе мрдка,скоро секој ден го чуствувам На моменти имам болки кои сигурно се од што ја кревам малата Синоќе дури ја заспивав осетив некој притисок долу,како да ке излезе бебе,се иџуплашив Згора на се малата ми седна два пати на стомак,неможев воздух да си земам колку ме болеше Тешко е бремена и со мало дете,воедно и најубаво Него ставав маст заради бактерии,ја прекинав пред два дена и еве од сношти пак појачан секрет кој има бела боја и ме чеша тоа не е нормално Заради кои бактерии ми ја даде маста незнам ама ми рече последица од антибиотици
Јас од Џамбо имав земено за малата, и сега зедов за другите две исти. 300 ден. се и после 3,4 месец ја легнував на перниче
@Вереничка јас од енци менци порачив и перничка ,околу 500 ден е анатомска со мемори пена . Ептен е убавка . Постирав во последно што купивме за бебуш може да видиш.
Можеби го прашав и ми рече немој да се преоптоваруваш што е и како е битно бебето е добро А еве пак имам црвенило и чешање Ми ја даде оваа маст со апликатори и ми рече само 4 вечери да ставам вагинално и да се мачкам со истата Незнам да се намачкам макар вечерва заради црвенилото или да не експериментирам многу?
Чудно и ова се чини нешто како антибиотик. Обично после примање антибиотик се наручува флората и често се јавува кандида. Затоа се препорачуваат пробиотици додека се примаат антибиотици. Ама на ова пишува клиндамицин..
Мене доктор ми има кажано кога гранулоцитите се покачени и леукоцитите има некоја бактериска инфекција...еве со месеци ми се леукоцитите 12-13 а вчера гранулоцитите 73 а граница од 50-70 е.Чекам уринокултура од понеделник и брис од грло и нос зошто ваганалните брисеви сите се негативни.Леукоцитите во бременост и се покачени но гранулоцитите не треба да се...СРП 9 ми е не е високо но и тоа укажува на нешто...
Колку што се разбирам и во резултатите на синчето, гранулоцити кога се покачени можно е да имаш бактериска инфекција па се проверува и црп накнадно, но и при вирус се покачуваат. Се случило доста пати да се покачени, а не е бактерија, црп мирно било. Тоа значи можеби ке манифестира некој вирус, или поминал веќе низ организам.. но без надворешни симптоми. А иначе и леукоцитите во мокрачата ти се доста покачени...
Јас сум еве неколку дена без чеп, пред 3 дена бев еден прст отворена и седам дома си чекам болки, ако не здравје наредна недела пак на цтг и на преглед сум
@fana а пишува ли железото и хемоглабин колку се? @stevemila @pile30 @mariz И што се прави кога се покачени, докторов ми рече се е супер За него се е супер. Уште некој ден влегувам во 9 ти штети ли тоа нешто, треба ли да се пија нешто. Не сум упатена во ништо, сега се загрижив колку е опасно тоа, ве молам кажете ми се што знаете Досега ни еден резултат не ми дал на рака ова е прв, досега ништо не знаев.
I jas ko mariz,ukazuva na nekoja infekcija.Koja mosebi i da ja imas veke pominato.Ne se sekiraj.Ne znam poveke okolu ova da te sovetuvam