Zdravo mamicki nie denes 33 nedeli koga bi pominaa. Sinko moj od sabajle raspolozen za budenje na mama I eve ne e prestanat da mrda . Me interesira koga se pravi brisot za streptokoka vo koja nedela ? Ubav den na site
и мене ми е таа со 16 лебни единици ама не се придржуван ептен строго. Незнам кај сум го ставила листот среќа ти си имала
Ни јас не се придржувам Битно благо, сокови, пици, сендвичи избегнувам. Од леб јадам нутри, манџи, суво кога нема манџа овошје и зеленчук. Понекогаш сладолед, крем бананче, 1-2 пати до сега и торта. Ама кога одам на контрола, на ендокринолог, си знае она дека не сум баш ригорозна во мојата диета....
Мене ми закажаа на 21 месецов а тогаш ќе бидам 36+2 ,ќе го правам во систина ама немора да значи дека мора тогаш,кај сите разчично
Зависи докторот. На некој им велат во 34 а на некој во 36. За ако има нешто да има време да се исчисти
Девојки, Јас дека пиев прегназон и ете, ми излага на фб. Даваат и книгичка поклон. Ѕирнете само https://www.facebook.com/HealthAidM...254396982936/1631574593550906/?type=3&theater
Едно глупо прашање, за што е прегназонот? Нешто како фемибион? Денес одам за мк па можам да си земам ради книгичката.
Мислев нешто болки таква работа оти мене секогаш ко ќе миз емат пап тест и брис од после цел ден ме боли внатрешно како болка осеќам
Toa sekako.Sepak te cepkaat.Ama krvarenja takvi raboti nemav nisto.Imav pisano,za mene e toa prebolno.Ama ete ke izdrzime