@Цвет88 си се изнамачила. Има една течност за болви, ние ги викаме б', животинки кои ги факаат мачиња, кучиња, домашни животни па и луѓе. Не знам дали е исто и твоето? Ама во земјоделска аптека има течност кога се раствара во вода, и е тотално безопасна за луѓе, само за животинки е. Имаме прскано по перници каде што спијат мали деца, насекаде. Доколку раид ти завршил работа ок, ама ако не ќе прашам чичо, он работи со стока, дома редовно прскат и е доста ефикасно.
Toa doktorot ke ti kaze koga treba da primis, odlucuvaat soglasno pregledot, kako im izgleda.. jas primiv za zreenje, neznam koja nedela bev tocno, koga vide doktorot deka mi e omeknato grloto na matkata za sekoj slucaj. Eve sega si teram pominaa nedeli od togas.. I jas vo sreda sum na pregled, pa ke vidime, spomnuvase uste edno zreenje za primanje? Sakam da ti kazam sto I prvo ti pisav, soglasno sostojbata odlucuva doktorot koga ke ti rece da gi primis..
А дали паметиш кои инекции ги примаше и дали одат приватно или може со рецепт? Чисто да си знам за секој случај.Ако се сетиш која недела ги примаше пиши ми. Вака супер се осеќам,немам некои потешкотии или проблеми ( освен со топлово и несоницата) Фала на твоето мислење.
Ovaa godina mesto torta BABY BOY mafini si imam a dogodina zdravje Boze so bebe vo race i ke duvame svekjicki Denes mi e rodenden meshinja povelete na blagicko party:
Ajde ke proveram se vo izvestajite i tocno ke ti pisam, vecer ili utre.. jas vo Sistina primiv dve dozi na 24 casa i iako privatno eftini epten bea..
Среќен роденден, се најубаво секако дека наредна со бебче ке си дуваш свеќички Јас имав многу хаотичен ден, толку вријам што ми иде се од дома да фрлам преку прозор
Си го зедов одморот барем нема да се варам,и дома има работа ама ќе си подлегнам кога сакам,ќе се истуширам...може ќе одиме на кратко до Ох ама искрено нешто посебно во оваа состојба не ми се оди.Нема да бидам раат,ова смееш она не смееш подобро дома. Овие дена како поактивно да претка бејбиот па ќеф сум кога ќе ја осетам. Поздрав девојки..
Среќен роденден да си жива и здрава, В година со синко заедно ќе си славите. Преубави се мафините сигурно и вкусни, касни и за нас едно залаче
@pile30 Среќен роденден, догодина со бебуш во рака ќе си славите. @mal.ecka зошто да не одиш? Во второ тромесечие е најбезбедно патувањето. Јас се изненадив колку убаво ми беше на одморот. Дома имам повеќе лоши мисли.
@pile30 среќен рoденден дa си здрaвa и живa дo 101 и нaзaд. Сите желби дa ти стaнaт реaлнoст. Имaј си прекрaсен ден и спремaј oд мaфините сите мешенцa идиме нa блaгичкo рoденденскo
Ќе си припазуваш нормално, ама не е толку страшно. И во нормална состојба на најјакото сонце не се излегува. Ќе си седиш под сенка, ќе си уживаш.
Sreken rodenden najmilo pilence.Da si mi ziva i zdrava i najsrekna.Godinava ke bide najubava za tebe.
Не се од мачиња, иам дома, мачето е чисто. Овие не се црни, кафеави се, викаат иделе под крила на кокошките, ама кај кокошки на 6ти спрат...хахахаај така да е од гулабите. Уффф, маки мои...само да ми помине сеа нервозава и паникава....само чекам да мрдка бебе и ја сум раат.