@stevemila fala ti duso na utehata . Ne mi e lesno ic ama se trudam pozitivno da mislam . Nemav nisto na kontrola dojdov , otvorena sum bila, a nemav bolki . A i bebeto veke nema mesto , plodovata voda se namalila .
Samo ne se plasi.Vo drzavna li si?Aj te molam baraj go Magunkov.Ke ti pisam br vo pp.Ke mu kazes deka jas ti go dadov
Воопшто немој да се секираш мила, бебчето ќе си е супер, исто и ти. Ќе си се гушкате за брзо. Ќе те чекаме кога можиш да ни пишиш. Среќно мила и со лесно и немој залудно да се грижиш се ќе биди ок.
@ada21 немoј дa се плaшиш Гoспoд те чувa и тебе и бебетo немoжи ништo лoшo дa се случи ќе видиш. Зa крaткo ќе се гушкaте
@SophiaBella fala ti duso , ti posakuvam do kraj da si bides ti . Se nadevam deka ke bideme dobro, Gospod e golem ne cuva site . Te guskam @fana fala ti i tebe za ubavite misli , se molam celo vreme . Te guskam
@ada21 со лесно само, се ке биде во ред.. само мисли позитивно, па замисли за скоро ке си со бебче во рацете
Се ќе си биде во ред ќе видиш. Штом си 35 недела бебето си е развиено во целост. Може во килажа да се роди помало но здраво и право. Не се секирај супер ќе бидете. Пиши кога ќе можеш. Wish you luck!!!
И јас мислам уште малку ќе има мекици Со лесно @ada21. Нормално дека си малку исплашена, не си била спремна за пораѓај. Без грижи, бебе е големо и уште малку ќе си се сретнете
Da ne ve citiram site , fala vi epten me rasplakavte ve citam i si placam mnogu mi znaci vasata podrska i od se srce posakuvam kak site da bide se vo najdobar red i da se raduvame so bebcinjata . Moram denes da soberam sila i hrabrost za utre , na maloto ke mu treba silna majka a ne placka kako mene koga ke ima novosti ke vi pisam obavezno . Tuka sum denes ke ve druzam
Ne ne.Placenje nema.Se dogovorivme neli?!Kazavme,kakvi ti se mislite takov ti e zivotot.Nie imame ubavi misli,i se ke bide ubavo.
Од вчера се чудев зошто те нема и се мислев. Ич да не се сеќираш, сите ризични периоди се поминати, влезена си во 9ти, бебе е развиено, може само да е помало, ќе си надокнади. Јунак е тоа бебе. Во која болница си, колкаво е бебето?
@IvanaCS вчера бев во магла цел ден, додека да си дојдам на себе. На гак сум , бебе е околу 2100 гр . И јас тоа се тешам дека не сум веќе во ризичен период .
Немој ич да се нервираш плус бебето си е развиено ти си веќе во 9 ти влезена така да само позитивно. Ти пуштам среќа . Радувај се на средбата со твоето малечко.
Со лесно мила, ќе се радуваме заедно сите утре осеќам  Само ме интересира зошто царски а не пробуваат природно? Претпоставувам има причина штом така одлучиле