Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.768
    Допаѓања:
    40.246
    Хахаха и јас сум иста. :D

На mariz, karibian, Вереничка и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.159
    Допаѓања:
    40.521
    Обавезно си го држам мешето додека ме вози мм, или го поткревам газот за да не го осетам ударот.
    А за пуштањето од бешка, малку ми се стабилизираше. Еден период повеќе притискаше и не ми се веруваше колку неприметно се случуваше да пуштам :(

На mariz, Bebulleee, karibian и 4 други им се допаѓа ова.
  3. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.200
    Допаѓања:
    124.826
    Јас си ставам перниче @Ano

На Ano му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.159
    Допаѓања:
    40.521
    Па демек кратки ми се релацииве на возење - од аеродром до центар и ич не ми дошло да си симнам перниче во кола. Плус таман работа на толку кратки релации да е проблем да се возиме. Ова со поткревањето мислам така ми доаѓа, не дека некој ми препорачал.:lol:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    Јас и на кивање го држам а камоли на возење:lol:

На mariz, Bebulleee, forumce и 4 други им се допаѓа ова.
  6. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.338
    Допаѓања:
    119.337
    :rofl::rofl::rofl: ме пресмеaвте @forumce @mariz сите зaеднo ќе се жaлиме вo мaкедoнијa пaт зa дупките и лежечките пoлицaјци :lol:

На mariz, forumce, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Belabelinakinder

Belabelinakinder Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.052
    Допаѓања:
    26.313
    Ај и јас да се јавам синко мој овие денови знае да ми го затегне стомакот да е тврд како камен претежно под градите или да мрда и да ме заболи дали го изморив овие дена со пиво фест а кога го галам мешко попушта. И јас кога се возам со мажот ми си го држам стомакот и секогаш се расправаме дека не сме сами да внимава а кога си возам јас пазам а и за тие што имат отоци да си купат од аптека вода ацици борици и на крпи водени со тоа на нозете мене ми помага инаку сега за сега сме си супер овие дена наспани

На mariz, Seduction, eli25 и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.159
    Допаѓања:
    40.521
    Иста приказна со мм. Секој ден го карам. Поубаво ми е сама да се возам.

Туку друго сакав да прашам. Како се снаоѓате со облекување гаќи?:$

На mariz, Seduction, kukla21 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Mene pocna da mi otekuva samo desnata noga.Neli koga se ima otoci otekuvaat dvete,duri i racete.Kaj mene ne.Samo desnata.Ko krofna mi se pravi.Preeska izlegovme so snaa mi.Nisto ne mi e taman.Neznam kako ke si najdam stikli :|

На Seduction и karibian им се допаѓа ова.
  10. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.052
    Допаѓања:
    26.313
    Земи таква вода мене ми помогна и на високо чувај ги и така спи ставај перница под нозете мене десната повеќе мо отекува ама кога сум цел ден на нозе бидејќи зглобот ми е опериран а од рацете во почетокот ми отекува сега не. А и ги чував во ладна вода и тоа помага

На Melinda85 и stevemila им се допаѓа ова.
  11. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    Ме чепна со прашањево:rofl:. Тешко, многу тешко. Еднаш неделно сигурно фрлам вѓубре од шо ги кинам:worried:
    Мака мачам после туширање со облекување, а јас како шо си сум со бутчиња:wasntme:. Мм ми викат почни од мојте да носиш:tmi:

На 0ли, Capricorn Taurus, Вереничка и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.052
    Допаѓања:
    26.313
    Сега за сега добро со вика мажот ми само гаќи купуваш и скинати носиш а јас нарочно горе кај ластикот ги кинам или им го тргам ластикот ми смета се со е тесно ми смета :)

На Вереничка, Seduction, eli25 и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.159
    Допаѓања:
    40.521
    За големината се снаоѓам. Имам покомотни купено. Кога треба да ги облечам имам мака да поткренам нога...:rofl:

На 0ли, SophiaBella, Bebulleee и 6 други им се допаѓа ова.
  14. pile30

pile30 Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    9.449
    Жива збунка сум лелеее :) овие 3 дена осеќам под папокот лево десно кога како но ко пулсирање на еднаш двапато ко во ТП-ТП и толку поготово навечер кога мирувам ко да е нерв.Дали се тие првите знаци од мрдањето на бебуле??? 19+2 сум го осетив ова но само еднаш пред недела дена а овие дена почесто во текот на денот..Едвај чекам да го осетам како ме клоцка пукната сум за тој момент :rofl::rofl::rofl:

На 0ли, Ano, Luna91 и 11 други им се допаѓа ова.
  15. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.464
    За низ дома имам купено гаќи од Бит Пазар 3 пара 100 ден што се. Големи во разни бои со мали цветови напред што се. Епетн големи и супер ми ср. Кога одам на контрола облекувам по убави ама потесни се, но кога идам дома веднаш ги ваѓам. А после туширање седнувам на шоља и ги облекувам,или на кревет седнувам па ги облекувам.

На stevemila, Ano, Luna91 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.200
    Допаѓања:
    124.826
    Тешко:( Се придржувам на нешто,прво навлечи на едно ноже па друго .... Кога има некој дома барам помош...... @Belabelinakinder гаќи купи си јасмил од стружанка или на екстрим интимо. Немаат ластик екстра се. Малку се поскапи ама само тие ги можам. Мене ништо не ми се фаќа од обувки. Н-и-ш-т-о :( Само едни еспадрили што ги купив пред 1 месец. После породување ако остане така, леле мајко! Обнова ќе треба.:sweat:. А нокти на нозете како сечете 8-|

На Ano, pile30, pandelka и 5 други им се допаѓа ова.
  17. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.768
    Допаѓања:
    40.246
    Гаќи седната облекувам. Си купив едни така покомотни и не ги ни осеќам кога ги носам. Туку со сечење на ноктите на стапалата и нивно лакирање мака мачам. Дур го направам тоа ме стемне. :lol:

На Troi, pile30, pandelka и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.052
    Допаѓања:
    26.313
    Јас на мажот ми му реков да ми ги исече веќе почна да ме болат кога носев патики па ме послуша ми ги исече срцка :D

На Luna91, pandelka, Seduction и 4 други им се допаѓа ова.
  19. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.806
    Допаѓања:
    77.192
    Јас па гајле немав, некако се виткав и сечев нокти на нозе, се лакирав, се депилирав со машинче.. исто и сега, до душа не ми е уште големо мешето, па успевам. Но сепак во прва бременост се сама правев, освен лакирање (не се лакирав, зимска бременост беше) :D Гаки си зимам од Сара Фешн бели, без ластик.. ама безобразни 140ден им се сега, а 80 беа.
    Мене ме интересира каишот во кола како го носите? Викаат нагоре треба тој долниот дел, ама ми паѓа цело време... еве до Охрид ми здосади да го држам...
    @pile30 тоа е тоа :) како пеперутки да леткаат, како црвче да чепка.. јас така го осеќав :D
    Edit: шипки варени нагоре, кај сум слушнала така којзнае :D ама па и во овој случај ми бега на средина...

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      7,8 KB
      Прегледи:
      54
    На stevemila, orhideea, pile30 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.806
    Допаѓања:
    77.192
    Добро женчиња ова ми се случува втор пат.. вчера бев отечена малку, лошо и тешко се осеќав и вечерта бев 79кг на вага... мокрев ноќта, сабајле исто многу... и сабајлево 77.5. Исто пред некој период вечер 78.6, сабајлето 77.4. Зар вода се тоа да е?