Супер, убави вести. Колку грама е сеа? И јас сум во вторник на цтг, може ќе се видиме Едит: А видов уредно внесено во големина на плод
да не ги кудам алкалоид ама најлошите си ги зела. Мене ноктите партали ми се направија од нив. Можеш секој ден. јас пијам секој ден сабајлечки.
Здраво мешиња ние денес бевме на скрининг и се е во ред си растеме и го видов мажето...толку се израдував после 3 год борба кога го видов курето на мама плакав од среќа... мојата желба уште од мала да имам син ми се оствари...неможам да опишам колку сум среќна ве гушкаме
Meне докторот што ми го правеше вториот скрининг ми кажа дека во 32ра недела треба уште еден последен скрининг да се прави за развој на бебето. Рано ми е мене за тој ама знам дека треба да се прави
Супер @eli25 ајде уште 4 дена и ти влегуваш во 9 ти. Јас утре сабајле сум за прво цтг и ехо па ќе видам што ќе каже докторот, ќе излегува синко за брзо или не
Мамичка мораш малку да се опутиш. Сите не чека исто и ќе си родиме здрави прави бебуши Пробај да спиеш на повисоко. Јас се урочив и последнава недела го имам тоа жежежње од киселини во грло. почнав да спијам на две перници и подобро ми е. Плус не хрчам вака па и мм е среќен Јас имав еден период кога си подмочнував така несвесно. Веројатно бебе си притискаше. Еве сега ми се смири. веројатно зависи и од поставеност. Добро вечер. Инаку кај нас ништо ново. синко многу активен и ја мачи мама. Бројам денови уште неколку и завршувам со работа. Ќе го користам одморот и ќе си чекам да се породам. Ве гушкаме со синко сите
Заборавив да прашам преска во Зегин сакав да купам Фемибион 2, но аптекарката ме убедуваше дека Проверн се исти по состав и плус содржат пробиотици Што мислите да земам Проверн?
Јас ги земам и сум многу задоволна од нив...пред да ги пијам мака мачев со столицата а сега ми е супер..
Мамички уште немам купено некоја ташна торбица за во болница. Кај може да најдам? Дајте некои предлози.
Јас пијам Провен, и колку што видов не се исти. Фемибионот имаат малку поспецифична структура, за 1 знам за фолната ддка е различна, за 2ката не сум сигурна. Провенов најмногу ги пијам заради пробиотикот, а да не ми требаше пробиотикот, ќе си земев фемибион. Имаш состав, изгуглај ги.
Јас ги пиев Премама дуо но сега еве цел месец ги пијам Провенот и сум презадоволна.Ко прво и покрај Утрогестанот што знае прогестеронот запек да направи јас многу лесно идам во тоалет...Се преродив... јас пак би зела од нив кога ќе ги испијам...По состав имаат овие и плус витамини некој што ги немаше премама но од пробиотикот само арно може да ни биде.Сестра ми на децата цела зима им го даваше тој кидс и гала богу не настинаа ги штитеше многу а едното во училиште оди...
10та недела сум но имам многу бело прање,па докторката ми даде Канестен 3 вагиналетки.. Добри ли се ??
Да од што ми се спиеше почна да не ми се гледа таму имаше во битола видов ми се допадна а и се гледаше дека се квалитетни по материјалот и само што заспав се разбудив забот ме болеше и толку од спиењето мое
Има убави во Џамбо веро- Битола, ако сеуште има останато и доста солидни цени.. Најевтината е 500ден па нагоре..