@IvanaCS mila dobro sme i jas i bebce e stabilno . Peima uste terapija za infekcija na belite drobovi. Velat ne e opasno . Samo si dise dusickata i si jadelo super. Go molam Gospod sekoj mig da bide se dobro . Ve pozdravuvam i izvinete sto ne pisuvam cesto. Ve guskam site Heferolot velat najdobri bile i vo bolnica niv ni gi davaa
Ќе биде добро, наскоро ќе си го земеш до тебе и ќе се гушкате заедно. Ќе поминат овие неизвесни моменти, тоа што само си дише и јаде е одлично.
Мора да биде се во ред за тоа се мачиме 9 месеци само со добра мисла и за брзо дома ќе си се гушкате бацки од нас hug:
@iki26 единствена различна работа во фемибионот е метилираната фолна која ја нема во другите. Инаку мислам дека сите се добри. Кој нема купено торбица случајно во просветно дело открив многу убава. Со цена не е нај евтина (околу 2000 денари беше), ама многу убава изработка. многу џебови и убава организација + подлога за пресоблакање си има. Јас одма ке ја купев розевата да не ми беше количката зелена и да не беше бебуш машко. Иако има уште една од истата фирма виолетово со шари зелени како количката, па ако не надам таа ќе е/ Еве ја розевата. Ве читам со неспиењево и ми е жал. Јас реално немам проблем со спиење. Не спијам кој знае колку, ама сум наспана. станувам ноќе по повеќе пати, ама брзо презаспивам. амо оние пеколни ноќи мака мачев, ама тоа неколку дена беа само. @Belabelinakinder не претерувај и со туширањето. ја сушиш кожата ако често користиш средства за туширање или обавезно мачкај се после тоа со нешто за хидратација. И јас ко тебе будала. Ќе жалам за работата. Требаше да одам до 31, па еве сега се премислувам и изгледа ќе ја истерам и таа недела па од 07.08. ќе земам. одмор
Хаха добро ќе биде ако не тргнам на работа од понеделник и јас предомислувајќи се Никој браво нема да ни рече ама ете не имало и такви и за работата што ја оставаме тешко да ни паѓа Туку си правам чоколатца со бебе тема за декорација за мекици бебуш кога ќе се роди, не знам дали ќе и се најде на некоја идејава ама многу ефтино излегуваат а и добра занимација се Еве ги
Браво @Igle Одлично Супер изгледаат а и идеата за занимација ти е одлична. Добро утро мамички, вечерва нешто тенко трета смена на форумот. Ајде, да не е од око Имајте убав ден исполнет со куп позитивни доживувања
Рече сама си ги правела, а има доста што изработуваат вакви и слични работи за новороденче Ке си купиш чоколадца или вакви мали или долгнавести и ке си испринташ што сакаш, ке си залепиш и ете ти @Igle супер идеја и јас ке си направам
Значи етикетата е пачатена на обичен лист најверојатно... Супер идеа си ја симнав ќе си ја чувам и таман и јас ќе се занимавам последниот месец <3
Да да ке си пишеш на google baby boy/baby gir, coming soon и ке си ги наредиш на Microsoft word (ваљда вака прават... стај на усб и оди да ти испринтаат во боја Јас вака би направила, ако има друг начин @Igle да каже Имав една прекрасна страна за вакви работи, чекај да ја најдам...
http://baby.ohmyfiesta.com/?m=1 Има за се и сешто, готови различни Јас за роденденот на синко од тука најдов со Мики Маус тема и си направив сама некои работи Ако се уклучувате од моб стиснете view web version најдоле што е, поубаво прикажува така
Ќе му кажеш на мт дека настинките се нормални во рана бременост, кај скоро сите се јавуваат, бидејќи имунитетот паѓа, за да се заштити плодот, односно да се зачува во матката. Ако се качува серумското железо, а хемоглобинот не, тогаш има некој проблем во неговото создавање. Заедно со железото земај б12, фолна киселина и вит.Ц.
Добро утро лепотици, кој е сега ненаспан? Е незнам, бебуле се здроби од спиење. Секако немаше болки во меше затоа. Мм цела ноќ ме пази да не ме удри, ама мене ми се развил некој инстикт мајчински. Како мачката што ги брани мачињата Сношти колку да ме удри по меше во спиењето одма експрес Бебуле во спиење му ја фатив раката и му ја фрлив така изнервирано Шо да правам мајка
Се пријавувам во клубот на спијачите. Се надевам така да остане. Легнувам рано, 22:30 веќе ми паѓаат очите. Кај 8 сум будна. Ама си придремувам и преку ден. Кој што прави јас спијам.
Има ама не се јавуваме да не досадуваме јас стандарт во 4 заспав во 8 станав сега сум на заболекар исцрпена сум незнам што ке се прави вака