Веке незнам со да праам со тој кафеав исцедок го немам нон стоп само кога повеке се оптеретам, инаку сам 22 недела. Бев на прегледи за него се било ок пукале крвни садови ама како и да е кога го видам одма испаничам. Оваа недела го имам преку еден ден а и ставам вагиналетли полигинакс да не ми од нив? Инаку не е како крварење туку една точка у денот и толку.
Go pocnav postot so "majki ", ama vikam mesinjava imaat uste malku do titulata majka Sega se uste mesinja(sekako osven majkite so 1,2,3 decinja)... Da ve prasam, oti dr. ne mi se javuva. Posled. menstruacija mi e 27.6.. Vo petokot BHCG bese 1260, denes e7960. Ona sto me buni e spored kalendarceto sum 5nedela,a na internet spored vrednosti pokazuva 7nedela.Vo petokot bev na eho i imase samo tocka bez srceva akcija. Sega neznam koe e tocno??? Ubav den
pa i jas taka mislam ama ovie vrednostite na net me bunat... A si rekov deka so vtorovo ke bidam po smirena, ama tesko nekako fala ti na odgovorot
@danichap не беше ти тука некаде со вредностите? Која недела беше и колку ти беше бетата последен пат... и за колку време од таа бета бешe на ехо и видовте плодче со срценце? да сум од помош малку јас зашто мислам тука некаде беше бетата, не сум сиг
@mariz fala ti Jas mislam @danichap porano, pred mene pisa deka e trudna, ama bi mi bilo od pomos sekako. Mene mi zakazaa za 10.08 togas rece ke treba da se cue srcence...
5та, кога баш ништо не се виде на ултрашал, беше околу 7950 кај мене. Срценце имаше на нареден преглед, 6+1. Јас сум 7+1 сега. Кај мене тестот покажа после 5 дена од однос, касна овулација, некој ден пред да не ми дојде. Првипт пат мислев дека сум 7ма и очекував ако не срценце, барем точка, ама сум била 5та и ништо немаше.
Среќа жешково овие неколку дена не ми е пречка убаво да се наспијам. Спијам со ширум отворен прозорец, непокриена, мака немам од провев... провев нема Туку од околу 6 часот сабајлево па до 10 си чувствував болки најдоле во стомакот, на моменти дури и доста интензивни ама беа постојани и ги игнорирав и си спиев, не личеа на контракции.. ама сега откако станав болката скоро ја нема, само на неколку пати чувствувам како некој со рака да ми го гмечи стомакот и да ми го пушта... ама не е страшно ни тоа... само ме интересира дали можеби така почнува? И после зачестува? 38+5 сум... и некако не очекувам да е сега ама па неизвесноста ме полудува
Dani, Spored babycenter kaj mene pokazuva deka denes sum 5+1, beta 7960.Znaci kako kaj tebe. Samo jas koga bev pred 5 dena, me gledase na eho i imase tocka. A jas, smesno e, ama ovoj mesec samo ednas imavme odnosi isi go zapisav denot Se nadevam ke bide se dobro. Fala ti
Jas nemozam da se resam da imame odnosi eve 13 nedela sum i od ko doznavme ne sme imale i ne planiram barem uste 1 nedela am anemam ni zelba
И јас рачунав кога можело да се фати. Првен мислевме Грчко бебе, па после трето Македонско(не е човек нас на одмор во Македонија да не пушти), и на крај испадна Германско. А бидејќи тестот ми покажа после неколку дена само, одма стеснив на тие неколку пати во тие пет дена, па ваљда првиот бил. Не може тестов после 1-2-3 дена да покаже. Математики
Oва твоево виша математика И моето 6то сетило вели дека ќе биде куре - 2 моми македонки и 1 момче германче
aa ova pisuvam na sredina od ciklus, koga ne ni znaev za bremenost, a za sega vo bremenost ne mu vetuvam nisto na mm So prvata bremenost, se plasev mnogu i ni ednas nemavme odnosi @danichap bas visha matematika
Море и ние бевме поднапиени вечерта. После чуди се како се "згрешило" Јас прва третина не сакам да имам односи иако се било добро. Едноставно имам ментална блокада. Потоа, да, умерено.
Mene mn mi e sstrav... a i baska to nemam bukvalno nikakva zelba i na mm mu e strav ama pak ne kolku mene
@Snow white isto mi bese i mene. Ama ete posle 13nedela mnogu parovi imaat odnosi i se e vo red. Moze ke se javi nekoja zelba ponataka