@danichap срце не ми дава да ти дадам срценце, дека ради хоророт. Значи да се спремам. Како што поминува времето пострашно ќе е уф @forumce, ти ќе ми си идол
Сите сонуваме @Momichka . Хормони до дакса, од тоа е. Некогаш по неколку сонови во низа. Па кога се будам си враќам филмот што сум сонувала.
Без плашење. На крајот од соништата секогаш бев херој и си го галев мешето/бебчето. Мајчиниот инстикт и љубов преовладува и во соништата.
Ееее ова кога го кажуваме на трудни никоја не слуша, после сите плачат за спиење јас знам што ме чека, па спијам и преку ден со синко
Ama ako mozes da spies neli?!A ako nemozes e togas e loso.Lesno e ako legnes i zaspies i nemas nikakva maka.Alal da ti e so duri i preku den spies.Jas bi bila srekna da mozam navecer da pospijam.I jas sakam da spijam.I me nervira sovet od tie okolu mene spij sega posle nema spienje.Pa ke kazes deka nemozes,i so ti falelo.Lesno e po tug grb 100stapa
Неможев првата бременост да спијам, дремев до 5 сабајле. А после со бебе во раце заспивав и беше страшно... а верувам дека пак ке ми дојде тој период како што ке дојдам до сам крај, разни мисли, возбуда не даваат да заспиеш а сега сум преееееактивна значи не седнувам цел ден, па нема шанса да неможам да заспијам, во 10 сум кома од што сум преморена...
Јас порано немаше шанса да заспијам преку ден... легнував дремев и се слушав и станував главата тапан Сега кома, прееска ме премори синко не го носам во градинка да не е вирусен случајно па да испозарази деца ао сипаници (чекам да избие), па кога му ја легнавме од 1 до 4 а вчера во 10 заспав вечерта до 9 сабајле... спиење мајко мила, незнам што ме бута волку да спијам, се убивам од спиење...
Алал да ви е. Мене синоќа многу ми се спиеше и само што легнав веднаш заспав, ама се разбудив во 4 и пол и цел саат не можев да заспијам. Претходните 2 вечери кога беше ладно се наспав ептен убаво без да станам. И преку ден ми се спие, ама штом легнам не можам да заспијам.
Буцки сaмo дa ве предупредaм. Пaзете се мнoгу oд стoмaчен вирус, целa енергијa јa црпи стoмaк бoли стрaшнo е и нa телевизијa кaжувaaт декa бoлниците се пoлни сo пaциенти oд тoa. Фaлa бoгу бебенцетo е супер. Ве
Малку порелаксирано, некои интересни активности во текот на денот, помалку неубави мисли... и ке спиете како бебиња Највеќе убива таа психа колку и да мислите дека не е така... ама ај одете против себе кога не треба да мислите многу, за инат ке мислите. Со @fana за пораѓаи зборевме дека гледала на јутуб, па кога земав да гледам... па после нема спиење, е нема она паметно си легна, јас после чмаев цела вечер А преку ден немам мн време за мислење, немам време за до вц.. не па за мислење прееска ме стегна стомак со трчање у вц среќа синко е голем и седи сам у дневна... а викам да сум со две (со мало бебе посебно) и тоа да ми се случи... ке треба да трчам со нив во веце Леле @fana ајде побрзо да ти помине
Ima ima kazuvaj koj doktori se sto gledale dve bebinja i na kraj ednoto misteriozno go snema. Cisto da znaeme da se pazime.