Утрово бев Систина на контрола,се си е супер. Бебушките одлични се. Ги зедов резултатите од уринокултурата и се е чисто а мене ме пече доле и чеша. Сега ќе треба брисеви да правам да не имам некоја инфекција Му кажав и на ДР. ми рече Полигинакс можам да земам и да се мачкам со Белоген маст. Понеделник ќе закажам за брисеви кај матичната но кој ќе издржи уште недела со печењево и чешањето
Oд шo е дoлу нaпикaнa имaм чувствo декa сo некoи удaри ке ме пoдмoчни стaнувaм зa мoчкaње (сегa oд желудникoв не спиев 3 денa ич) се превртувaм кaкo мече oд еднaтa стрaнa нa грб(пa oдмoр мaлку) пa нa другaтa
Mene toa mi se sluscuva samo koga ja sreduvam intimata t.e se bricam i privite 10 minuti mislam deka ogen mi gori posle e se kako sto treba. Inaku redovno se podmivam so caj od kamilica ili voda so soda bikarbona i edna do dve lazica otcet. Probaj mislam ke te smiri malku
Ако имаш хиперманган, раствори си бледо розевко и на крај на бањање исплакни се доле... Јас имав мн чешање, ама башка и вагиналети ставав и сега дали тие толку брзо ми помогнаа или хиперманганов незнам, ама од прв ден вагиналети и прв ден хиперманган (дека во исто време почнав), престана скроз да ме чеша...
Mene koga ke me udri so nozinjata dolu se izmockuvam po malku. Karlicno e i koga mava direkt u besika.Mene mi treba pomos koga stanuvam nemozam veke sama. Mozam da vi kazam alal da vi e na tie so spiete normalno,ne znaete togas so e maka.Spijte,uzivajte i ne se zalete
Кои вагиналети ги ставше? Јас 2 недели и со сода бикарбона и со камилица по 2 пати на ден се мијам нема ефект. Ќе пробам и хиперманган.
Саат и пол се трудев да заспијам, не можев и не можев. А очите ме печат за спиење, само се вртам како рингишпил, ми се плаче за спиење. Инаку и мојава е со главчето долу ниско, ама кога се размава со раце, нозе во ребра, во бешика, каде стигне таму мава. Во последно време е многу активна, порано не беше толку. Леле не ми се верува дека сум 35 недела и дека малку остана до гушкање. Само сѐ да биде добро.
Го прашав ДР денес во Систина за несоницата и ми рече слободно можам заедно за земам Дијазепам или Апаурин од 2 мг со Б6 45 мин. пред спиење. Вечер ќе ја пробам комбинацијата зошто не се издржува веќе навечер. Ако сакаш пробај и ти,или почекај до утре да ти кажам како сум поминала.
Никогаш не сум пиела дијазепам и слични лекови, ама навистина не се издржува. Ајде пробај ти вечер, ако помага кажувај да купам и јас утре дијазепам.
Женски одвај чекам да се породам, ова клоцање не се издржува, добро што се поспушти па не мава толку во ребра и можам да дишам. Па дури и киселини немам. Само секој ден во wc кога одам по едно парче ми паѓа жолтеникаво како мрсул е. Сега сум 37ма а во 34та имав големо парче крваво кафено и ми рекоа чепот ми паднал. Не знам што е сега ова
Ти паднал чепот да Тоа е како затка кај цервиксот.. може ке биде за брзооо Движи се повеќе... и со лесно ако бидне за брзо
Леле бе мила ич ич не бива? Бедоксин? Мораш да спиеш. Прашај што да пиеш , жалфија, камилица, млеко.... Незнам како функционираш ти ненаспана
Pijam bedoksin srcka.Sega merev pritisok 80/60.Pijam coca cola ama nisto fajde.A doma e bomba,so majstori.Se dvizam ko zombi.Kamo da mozam bar preku den saat dva da dremnam.Si se tesam ke izdrzam uste malku
Можеби ти мρдало κаκо неκое ρипче таκа имаш чувство нели? И мене ми мρдаше таκа во таа недела од бρеменоста, бебчето е доста живо, мислам динамично е . Поздρав
Здраво мами, ние денес се видовме со бебуш. Супер е си напредува, сабалје спиеше со скрстени ноџиња Докторот кога го разбуди се прозеваше и ги поздрави мама и тато со рачето Докторот исто не ми веруваше дека го осеќам па се противевме, на крај секако тој попушти да се знај кој е главен Едит :Заборавив да кажам. - Го прашав матичниот колку прегледи треба да се има за порѓај за државно... Одговор: Николку, нема врска.