I jas mislam deka toa se samo babini devetini zato i napisav deka ne veruvam vo toa, a deka sum slusnala.
Фала ти многу мила, па... Не ми ни доцни, јас избрзав со тестот и три дена пред датум го направив... ама ете, го покажа позитивен. Утре ми е датумот за доаѓање ама нема да дојде, бидејки и денес сабајле правев тест и повторно позитивен го покажа... Изгледа одма се фатило малото Затоа прашав кога на гинеколог, кога се гледа таа мала точка Инаку овулација и циклус ми се во најдобар ред, се ми е редовно, а бев и ма преглеф пред тоа ми потврдија добра здравствена состојба Мнооогу ти благодарам, па ќе се дружиме од сега Одвај чекам да отидам на преглед и се надевам дека се ќе е во ред. Те гушкам.
Zdravo zenski.Eve me i mene povtorno so mojta cudesna istorija.Bev deneska kaj organdziski uste rano sabajle.Mu kazav kakva e situacijata i prvo sto mi kaza e deka toa ne e mozno.Me gledase na eho i mi kaza tuka ne e imalo drugo bebe.Mi kaza deka so bebeto se e vo red.Go prasav dali go nosam nisko..i mi kaza deka go nosam normalno i ne postoi rizik od predvremeno poroduvanje.Sega nemam nikakov strav za bebeto a i mi dade mnogu ubavo objasnuvanje i odgovor na mnogu prasanja.Sega sum 31 +2 imam uste vreme ama i jas se macam so spienjeto
Боже што мислеле тие двајца што те лажеле.. чим матичната те пратила кај тој што ти рекол дека се две, може и она му рекла да те лаже, не ми е јасно зашто само.. што вика матичната на целава ситуација? Си била кај неа пак? Ајде со лесно само, тука некаде сме.. мене термин ми е до кај 31ви Окт
Оди и ако пак ти збори за две прави се наудрена прво, па извади и документи дека имаш потврда дека е едно
исто и јас, ако има документи ќе ги тужи ама како што разбрав нема слики или било каков документ. Или сум јас испуштила во некое мислење
не да видиш како ек се оправда него ке се правиш прво мутава дека за контрола си појдена нека те виде на ехо и слушај шо ек ти кажува дали и понатаму ек те лаже дека се две после ке станеш и ек икажеш најсмирено дека и подготвуваш тужба и дека ке се видите на суд ке трче по тебе ама нека ти даде објаснување зошто и со која цел те лажела цело време
Nema voopsto da ja potrese.Zasto taa Dr ima psihicki problem i ne e ok.Zaradi nea imav spontan abortus.
Ima da.Ako te upropasti gabe i advokati i sudii i se.Ima Dr isto vo Str.Go znaat moite sograganki.Kolku bebinja umrea,kolku upropasti,majki umrea.Radi negova negriza.Tuzbi eden kup.Pa ete go raboti uste.Koga ke mu se zakanis ke ti rece nisto ne mi mozes.Se pogodile mnogu mazi koi go udrile duri i istepale.I zavrsile so tuzba.Poznavam slucaj so covekot e vo zatvor radi nego
ооо не наидел на некој позавнет викат кај нас вреката на глава и котек до посер па нека туже после ако виде кој го тепа ја сепак не би оставила така ке ја тужам и за претрпен стрес и за лажна дијагноза и неа и тој другиот со кој што очигледно биле договорени да лажат а зошто? бидејки утнала на сам старт и наместо да се извине и да признае дека ете е видела добро дека е едно она и покрај тоа свесно продолжила да ја лаже па ја прака кај друг лекар и гарант и него му има речено да ја лажедека се две
Жива ненаспана сум овие дена. Сон не ме фати. Трет пат станвам досега, а во 12 легнав. Тешко било ова. Изгледа возбудата потсвесно расте како се наближува денот. Иако јас ептен смирено мислам дека се осеќам деновиве. Баш најсмирено во цела бременост
За преглед би требало да си закажеш негде две недели од денот кога си требала да добиеш за најточно, а инаку мене срцева рекација ми виде докторката уште на тој преглед, на првиот. Не беше јака, ама се наслутуваше, се гледаше едно мало топче од 2mm што трепка Со среќа.
@sanja04 Јас не би се помирила со ова туку-така.Барај објаснување. Девојки неколку дена сум со тегоба во желудникот,апчина не сакам да пијам додека се трпи,каков чај смеам???