Јас и усб му однесов тогаш, па и видеа имам кај што мрда ама рацене од лице не ги тргна, едно време скроз се покри да не ја видиме
Да и јас имам 2 видеа но многу кратки но многу слатки.И сликички 5 од последниот скрининг.Технологијата се ни овозможува а ние живи радости...Убавинииииии....Живи здрави само нека се на сите
Мешиња имаме една тема за првата слика од нашите бебчиња. Можеме да ја активираме после подолг период https://forum.femina.mk/threads/Првата-слика-со-ликот-на-вашето-бебе.17269/page-3
немам никаква информација за било какви новитети ама како што памтам кај нас конкретно на пулмо трудниците секогаш ама баш секогаш плаќале.Јас пред 3 години се породив и исто платив за крв исто плаќав ова за Гв зборувам за скопје незнам ама треба секако ист закон за секаде да важи јавете се во мин за здравство и прашајте дали има измена во закон.Пред било што да се менува треба секое одд да добие соодветно соопштение потпишано од директорот
Како што знам 3Д е црно-бело, такво има матичната... а ова малку поубаво што се гледа и е жолто е 4Д, 5Д е веќе ептен реалистичко Едит: Сега ми текна... и кај матичната е жолто, ама кога ке испринта е црно-бело ама 3д е сепак зашто е малку послабо од ова во Систина.. во право си може да е и 3д и 4д жолто или црно-бело
ќе ве замолам ако има некоја трудница што не е во работен однос и што нема здравствено осигурување да ми пише во лп имам неколку прашања
4Д е и црно бело. Битно е на счикичката што пишува какво Д е. Бојата не е индикација за тоа. Во фзо за ивф бараат 4д. Секогаш ми било црно-бело.
Кај мене испринтаните слики во 2д се црнобели, а во 3д се жолти, ама на едни такви големи листови е документирано сѐ, посебни мали сликички немам. На 4д не ме е гледал. Јас мислев дека на 4д ме гледа, дека во боја е, ама последен пат кога бев пишуваше 3д.
Mene Organgiski me gleda na 5d.I epten e realno.Krvta se gleda vnatre.Mene denes za brisevi maticniot mi zema 100 den.A na mikrobiologija so gi odnesov ne mi zemaa pari.Krvna slika pravev si plativ 180den.Ama maticniot opst mi e na privatno.Inace zelezoto pak padnalo.Minatiot mesec 25skoro,denes 11.Hemoglobin pod granica.Pijam feroglobin tableti.E mi zdosadi veke
на стеаната на фзо има бесплатен тел.број за консултации. Јави се. Нема промени за ова, за сега, ниту најава.
Влечат сега највеќе... мене па 10 последниов пат, ништо не пијам... ке видиме дали ке ми рече матичната во четврток дали да почнам...
Цело време немав проблем со лошење и киселини сега на крајов ми се лоши имам киселини и не ми поднесува желудникот храна од се ми се лоши
Мажот ми вика се прејаде пиперки и домати а само тоа јадев скоро секој ден А ранитал дали смеам да се напијам 38 +2 сме
Ај едно прашање, дали ви се случува и на вас вака, од вчера навака на моменти ми се затега стомакот толку многу и ми се стврднува, што мислам дека ќе ми пукне, во моментот имам желба да се породам од што ми е тешко и непријатно чувството и ме држи така со саати, па ќе ме пушти на некое време, и пак по неколку саати истото, кога ќе си прилегнам не го чувствувам толку лошо, ама станам ли, седам ли, ужас.