Инаку, слушнав дека при компликации и од Чаир ги праќале на ГАК. И не ги примале воопшто за пораѓај ако се знае дека ќе биде комплицирано. Нз колку е точно.... Се надевам ќе поминеме на поведри теми.
Mislam dovolno bese pisuvanje negativni primeri.Koj kako se porodil,so se desilo,zosto umrele,kade umrele.Ovde ima zeni koi se pred poragaj i temava ne e za vakvi losi raboti.Ako treba nesto loso da se desi ne daj Boze ke se desi pa ako sakas i vo Hotel Hilton bidi
убави теми... почнав да движам не многу, ама контролирано. очекувам утре сама да одам до маркет да си купам леб + млеко
Јас кога се породив во март годинава на гак жената што беше со мене во соба беше препратена од чаир. Настанале некои компликации и ја пратиле на гак. И ми рече дека од гак е мн позадоволна отколку од чаир иако претходните две дечиња ги родила во чаир
Добро утро мами, да ве прашам, мислам дека од како останав трудна душман ми е чистење на нос и миење заби. Се ми иди нагон на повраќање и мислам дека јајници ќе ми паднат од шо напинам ви се случило вака?
Мешиња ве молам за мислење. Пред 1 час ме фатија болки во половина и меше долу ниско, како некој да ме претиска, како тежина некоја да имам. Стомакот камен тврд ми беше. Сега пак имам некоја болка во мешето како менструална. Тоа ли се лажните контракции? Ме фати страв преска 5 мин ме држеше, нозете како пресечени ми беа.
Исто и мене така ми беше пред некој ден кога бев на цтг, ми рекоа од тежина, веќе при крај сме и повеќе да лежиме и одмараме.
Тоа за тебе важи... Баш на крај не треба да се залежуваме ако сакаме да раѓаме побрзо и природно... @forumce гледај здраво да спиеш само, а преку ден според мене повеќе движење доколку сакаш да се олесниш побрзо (мислам одиш прво природно така? Не си со индикации за царски?)
Не сум со индикација за царски. Не можам да одам многу, мислам сѐ ме боле, не можам ни да седам некогаш. Тешко ми е, мачно. А за спиење да не ти кажувам, по 6 часа спијам ноќеска. Од една страна си велам да почека да влеземе во септември па кога сака нека излегува, сега не сум спремна уште. Од друга страна сакам побрзо да се роде, не можам веќе ептен ми е мачно. Никако не сум.