Целосна или локална јас секакви имам испробано како песната со маки сум се родила така и јас си викам тоа за тогаш нека остане навака убаво само да ми биде
I nesakajki go izbrisav odgovorot haha... Aj pak zdravo na site mamicki bidejki sum nova. Jas sum 28 nedela, se blizi vreme da go viidam bebusot, ama mnogu mi e strav od bolkite, ima li druga kako mene strasliva mama.. hahha?
I dali razmisluvate za carski rez?? jas voopsto nesakam, da me delkaat, strav ne strav sepak sakam prirodno
Мене ми се повраќаше од пастата за заби и купив детска паста за заби со вкус на јагода, од неа не ми се повраќаше.
Можеме повторно да ја активираме темата за цигари во бременоста https://forum.femina.mk/threads/Цигарите-и-бременоста.40/page-20
Синоќа од 3 до 5 журка со ќерка праевме Таман таа заспа си реков дека ке спијам почна бебе во мешко да се превртува ко договорени да ме нервираат Видов овде тишина,сите мешковци спијат
Jas sega se budam.Sabajle do 5ipol nemozev da spijam.Ke poludam veke.Se me boli.Malata ko sinoka so mrdase nikigas do sega vaka.Veruvajte mislev kozata ke mi ja iskine.Neznam so i bese.Se isplasiv deka ne i e dobro.Zgora na se,nekolku dena imam stvrdnuvanje na stomakot.Trae nekolku sekundi no gadno e.Stega i boli.Edvaj disam.Citam na net lazni kontrakcii bile,no sepak sinoka me fati strav.Edvaj go cekam pregledot za okolu nedela dena.Se nadevam se ke bide dobro.Treba da se dogovorime za carski.Ni ostanuvaat uste 4 nedeli da vlezeme u 9ti.Sega ke odime na Lebedovo ezero malku da se opustam na vozduh.Imajte ubav den