Ако тоа се оние портокалови слики од бебенцата, да прават. Не сум прашала конкретно ама таква сликичка портокалевка ми дале, дали е 3д или 4д не знам стварно. Едит: Мене искрено се ми изгледа ново, не е ехо со екранче 5х5цм убаво е и чисто е стварно.
Прават 4д. Девојки за тие што полека се подготвувате, во Рамстор маркетите има на акција омекнувач Чико за 0м+, 139 денари, од кои околу 40 враќаат на картичката за поени.
Мајки добра вечер. Ако може едно прашање значи докторката ми бара крвна група,не ми ја признаваат од лекарско уверение? Што да правам и колку чини на државно колку на приватно?
Имaм јaс еднo кaртoнче зa крвнa групa ми нaпрaвијa кo пoлaгaв зa вoзaчкa, мaтичниoт ми рече вaжи тoa. Тoa кaртoнче ми е oд пред тoчнo 10 гoдини. Не знaм зoштo дa не ти вaжи
Mene doktorkata mi prepisa edna mas za hemoroidi pre prezadovolna sum staviv ednas i osetiv podobruvanje odma ke ti pustam slika ne znam dali ja ima vo mk
I moeto e od koga polagav.Pred 11god.Nekni koga bev na transfuziologija go odnesov da mi jq zapisat krvnata krupa vo kniskata.Stavija i pecat.
A ne ti dadoa kartonce od transfuziologija? Vo 28ma treba da primis inekcija radi krvnata grupa, znaes neli?
Јас се породив на ГАК. Крвна група ми пишува во постарата книшка со печат од доктор (ми го признаа за инвитрото) но кога отидов да се пораѓам во таа паника ја земав само новата книшка. Ништо страшно те прашуваат дали имаш документ, секако ти зимаат крв во предродилна сала за крвна слика и од истиот примерок ти проверуваат крвна група. Бесплатно е се за трудници.
Како сте згодници,растете!!!Цела вечер и до сега бебушки немаат мрднато И кока кола се напив пред 3-4 часа и благо каснав но немаше ефект. Уфффд. Да дојде ММ од работа и одам на дежурен. Уплашена сум цел ден.Се трудам да не мислам но на психа ми удира.
Добар ден мешковци, бев денес на контрола и ми рече дека постилката ми е падната ниско да се чувам да не прекрварам. Има некоја што го носи ниско? ..многу ме исплаши....
Не се грижи Ики, ќе видиш дека се е во ред И другарка моја така испаничи 24h го немаше осетено бебето, правец на дежурен а тоа си спиело... Пробај да легнеш на грб ако можеш една минутка (на кратко) може така ќе се размрдаат. Те гушкам и верувам дека се е во ред