Не ми наплаќа ехо, само мислам за брис или пап некоја ситна пара под 100 денари. Ама колку што ми наплаќа толку сум задоволна кај твојата матична плакам 500 на приватно, барем има подобро ехо, гледа подетално и ми вади извештај
Мене за пап тест 1000ми земаат тие си го носат тие си го земаат и резултатите за 2-3 дена ми се јавуваат тие.. а само шо ти ги зема 300денари од брис? Ако ги испитуваш сите 5наеднаш значи 1500денари само да ти ги земи, а сама да си ги однесиш во микробиологија... Многу...:/ од 100денари до 300 епа има разлика....
За старото ехо со монитор по мал од телефон ми зема 100, за новото за една недела ќе видам колку ке ми земе. Ајј барем нека гледа тоа што треба и како што треба.
Со помин нека е и дај боже само лажна тревога да е да помини да те пуштат пак дома.. Господ нека клај рака...која недела си
:// ајде кај е господ никој не е.. ако треба нешто да се случи порано барем нека е со лесно и здраво право да ти го дадат врака.. ама поубо нека си поседи барем до 36 недела нека си поужива встомаче
Po inicijativa na maz mi dojdovme vo Sk kaj Trajkovski na posledna kontrola.Bebe e mnogu nisko so glavceto.Cerviks 13mm.I rizik za predvremeno poroduvanje.Direkt na Gak mi organizira.Odma na ctg.Imam po nekoja bolka.Primiv sega edna doza Flosteron.Denes doziveav 2 ginekoloski pregledi so raka.Ne daj Boze nikoj da go dozivee ova.Premnogu e tesko
Зошто?што се случи? Добра беше, не се пожали од нешто.Во Скопје си или во Струмица? Прашај ги дали има потреба да примиш инекции за созревање на белите дробови и плуќата. При крај си уште некоја недела да влезеш во 9 месец, издржи уште малку. Ќе гурнеме до 9мес. ќе видиш.
Vo Skopje mila.Na patoloska.Sega samo so primiv Flosteron i inekcija za bolki.Gospod neka ne cuva site.
Офф мила и мене со рака пред некој ден ме прегледаа исто да проверат дали сум отворена. Вторпат ме прегледуваат така и навистина болно и неубаво чувство е.Со лесно нека е.
И јас сум од пред семена, прва бременост. Сум имала и инфеквција и пак се фатило БОЖЈА РАБОТА. Нека е се во ред па со душа чекам да си го видам. Со лесно и на тебе... од сега па до породување ќе се чуваш. Јас на 8 недела дознав а до тогаш си ја дигав внукичката си рипкавме си игравме, ама сега ќе се чуваме.
@stevemila neka te drzi pozitivna misla, i se ke bide vo red..ja imas nasata podrska neznam dali e vo red, no jas sekogas koga se cuvstvuvam nesigurna si citam edna molitva za bremeni zeni i mnogu mi pomaga barem mislite da gi smiram i da veruvam.deka bog e so nas i naseto bebe..ako sakate mozam da ja pratam..