А ти речи му може да ми се фатиш за "големата лабија на вулвата" пошто ми е депилирана! Закон те штити, може само да брмчи и да те нервира сељакот. И мене истото ми го прават на работа, зошто толку касно сум го земала одморот, требало до 15 август да сум вратена... Ааааааааааааааа, да ми кажеше некој пред да уплатиме аранжман?! Или пак да дадеше било каква објава како и објаснување зошто? Ич уво не ми чуе, не се замарам.Нека ти префрла што сака, мавни го таму. Земи си и ти чоколатце ко мене да се орасположите ти и беблак, и ајт! Гони го во на мајка му родилниот канал, еве културно пошто почнав, да не бидам на крај некултурна! Озбилно, бабни си едно чоколадце, кај мене успеа да ме орасположи!
абе девојки смеам да идам за берово пред 1ви август?незнам како ми се пага која недела ке бидам сега сум 6 та значи 7 дма ке бидам тогас смеам?ај да чујам васе мислење?
јас од денеска сум на боловање... ќе си се одморам едно убавооо една недела ич уво не ме боли после ќе си одам кај мојот општ лекар ќе ми извади... и така ќе си уживам баш и жешкото ќе фати дома ќе сум си на ладовина
Вака,јас од самиот почеток па до почетокот на 9-ти секој месец на 2 дена патував по 200 километри со кола не осетив никакви проблеми,освен последниот пат застанувавме на бензинска за во wc нели ние сме мочли,и некој склет ме фаќаше,мислам ти треба да оцениш според тебе,дали ти се лоши,дали имаш гадења,со што ке патуваш,и сл.поздрав и се најубаво...
Еленче ти ептен културно ги пцуеш Внимавај таму со тоа чоколадите, не се опуштај многу, преориентирај се на овошје ќе ти кажев ама ти имаш ламја во желудник па не ти се исплати баш
сега за сега неам нсто тоа првата недел само неам ни гадење ни повраќање ни лосење само сто сум стварно голема мочла значи одимееее јеееее
Па ај да не бидам ептен безобразна нели... Инаку ми иде сите да ги пратам кај им е местото! Благо не ми се јаде воопшто, само вака во ретки моменти на нерасположение и нервоза. Како лек си го користам чоколадото! Овошје си јадам и те како, може и повеќе од што треба, ама за среќа вагата ми оди во прилог.
Епа ме снајде и првото гушкање со шољата, не се жалам - си го барав! До денеска воопшто не ми беше лошо, но сега бев преморена и посакав да поспијам малку. Кога се разбудив бев ни на небо - ни на земја. Храната (а јадев само кисело млеко) ми беше во врат, на работ да ја повратам. Пробав да се исконтролирам, да се опуштам, но немаше фајде. Си отидов во wc, си ја гушнав шољата и си повратив. Ми олесна битно, само ме интересира дали ви се лоши и вас после попладневно спиење? Или од киселото млеко ми е? Нека ми е лошо се ќе истрпам, ама повраќањето не е добро. Дај Боже на ова да остане.
можи така ке ти биде бременоста јас досега немам повратено ни еднас а сум 13 недела ама затоа насабајле го имам уморот и задишувањето кое некогас дури ме пласи некогас треба на неколку цекори да засстанвам и да земвам здив или да прилегнам
ухууу мила немој да си се сеќираш... мене киселото млеко ми пријаа кога си го јадам ама вчера го повратив.... допрва почнуваш и самата ќе си приметиш што ти годи да јадеш а што не.... јас ппред да останам трудна бев голем стрвљак дури устата со плунки ми се полнеше а сега ништо
Od mob. pisuvam, zatoa e latinica. Inaku Hi na site Jas sum full do nemaj kade so obvrski, izdrzuvam preku den, ama zatoa koga ke legnam dusava mi znae , kicma stomak se.... Vetuvam utre ke najdam barem pola saat vreme za na femi a i ke vi pisam. Pozdrav mesenca imajte ubavi snista
Добро утро Ама ич не ми е добро утрово, со главоболка станав Ете кога има човек обврски време лета како лудо....за 2 дена ќе го видам бебушко.
добар ден феминки како стее.. ние дома со бебушот мој си одмараме си уживкаме си се гушкаме.. и така пријатен ден на ситее
I'm going to be a mum!!! 5-та недела официјално..... поздрав женчиња и да се дружиме во труднички муабети. со лесно на сите!
имај убава бременост,иначе ја официјално да кажам, во 20 недела при крај пак ми почнаа мачнините куку мене, од сабајле болки во желудник и остало. Да не спомнуваме мочково ко ке ми легне на бешика или ко ке игра фудбал во стомак нека е здраво и живо ама ко ќе излезе ке го згмечам од гушкање
Еј сваќе, не спомнувај желудник! Ми иде да си го искорнам и тоа со плачење ми е скоро секое јадење. А беблак дека прави револуции во стомак и кај мене, прави. Се на јајник се одмара, де на бешика. Или она незгодно удирање накај 'рбет, тоа ми е нај онака језиво. Ќе се навикнам и на тоа како и на се останато. А ко ќе излезе, исто, Господ памет нека ми даде да не го задавам детево од милост како кучињата што си ги давам дома крк додека не направат, не ги пуштам. И одвај ги пуштам, сакам да ги стискам до бескрај. Јас на сите така љубов им изразувам, стискач сум невиден. Ќе си го добијам некој ден!
Здраво и од мене мешлаци. Јас сум денеска супер, вчера ми беше МНОГУ лошо. Качив температура 38,3 се испаничив, не знаев како да ја симнам. Чорапчиња со оцет и успеав некако. Рано заспав и сега сум како нова. Денеска освен некои грчеви во стомакот (не во јајниците, туку баш во стомакот/желудникот) кои кратко траат, се друго ми е во најдобар ред. Како ја сминувате температурата? Дали е страшна оваа температура 38,3? Јас многу брзо успеав да ја симнам вчера, ама се плашам многу да не се повтори. И друго сакав да ве прашам. Гинекологот ми закажа втора контрола дури после 4 недели. До тогаш ми рече да проверам само крвна слика. Мене 4 недели ми се гледаат како многу долг период. Знам дека некаде во 8 недела треба да правам кумсов тест, но гинекологов ништо не ми спомна. Планирам да го прашам кога ќе му ги однесам резултатите од крвта, ама многу ме интересира вие кога ја имавте втората контрола? Инаку вчера ми кажа дека сум бремена не полни 4 недели.
Еве ме и мене овде бремена сум ! Денеска правев тест , позитивен според тоа дека последниот период ми беше на 25 јуни , сега сум 4 недела и оЧекуван термин е 1 04 2014 ! Си закажав преглед ,ама слободен термин тек на 13 август ! како и да е Се Читкаме по темиве сеа