Издржи мила моја уште некоја недела влеваш во 9ти. Ти ја пуштам мојата среќа. Само позитивно барем на сигурно си таму. Те гушкаме.
@stevemila Господ да ве чува и да ти даде сила да издржиш, тешки се деновите како векови ти се чинат, само верба и ќе биде се супер да си искочи на време живо и здраво
Само храбро и позитивно. Ти ја пуштам целата среќа верувам дека се ќе заврши добро. Среќа што си отишла и те хоспитализирале. Ќе следат ситуација.. Те гушкаме со синко.
@stevemila со помин да е душе,мисли позитивно само ке изгурате со бебушка уште малце Сега и мене страв ме фати со контракциите што ги имам
Држи се мила уште малку, мисли позитивно ќе издржете уште 2 3 недели. Ти пуштаме среќа да биде се во ред.
I jas imav so denovi mila.Od so citam ovde vikam normalno e.Ete ne bilo.Ne sakam da te plasam.No dokolku si vo moznost poseti si dr.Cisto mirna da si.Dva tti dena imam menstrualni bolki,i bolki vo vaginata.Ama mislev od umor e.Se preopteretiv doma so rabota iakomostana uste nezavrseno.Sinoka ja krecea kujnata.Ostaviv doma se taka
@stevemila Господ со тебе, мисли си позитивно и издржи уште некоја недела. Важно бебе е добро, штом си во болница ке те следат таму не се грижи.
Fala vi devojki.Mnogu mi znaci so ste so mene.Epten tesko e.Sakav da prasam nekoja mama koga primavte flosteron,bebeto bese poaktivno ili smireno?
@stevemila душо господ да е со вас да ве чува бар уште 2 3 недели.. Мисли само позитивнооо и верувам дека се добро ке заврши.. Ке ја држиш во рацее принцезата.. Те
Те гушкам и ти ја пуштам цела среќа на овој свет ❤❤❤ Да ве чува Господ до крај ❤ И јас се уплашив. Болките ти беа краткотрајни или подолги? Те гушкам
Kontrakciite mi traeja dolgo.Koga ke me stegnese stomak vozduh nemozev da zemam.Ne se plasete sega.Ako mene mi se desi nemora da znaci i na vas.Ne mislete na loso
@stevemila само позитивна мисла мила и молитва кон Бога и се ќе си е во ред. Опуштено само и се ќе си се среди. На следен преглед вагинален гледај да не се плашиш, само опуштено, тогаш и болката е помала. Јас викав на првиот а на вториот веќе беше поинаку. Сигурно ти приклучија и инфузија 48 часа да течи, таа ќе.ти ги смири контракциите. Не се плаши,само верба. Моја пријателка исто како тебе беше, па си роди здраво право девојченце. Полежа на болница ама и сама знаеш дека тие е ништо во однос на она што сме поминале. Те гушкам и биди опуштена и позитивна, се ќе.е во ред П.с На сите мешиња им препорачувам секс пред преглед со рака, мене барем ми помага..
И јас варосав пред некој ден Плус чистење,па се на место дури вратив и згора на се и дете и бремена не сУ нормална некад Само со помин да е Денес немам ништо ама ако почнат пак ке одам сигурно
Фала мила. Јас на 15ти сум на контрола и ќе и речам на др да ми измери цервикс. Известувај не како ќе бидеш да не те мислиме и те молам мисли позитивно. Другарка од 31 недела со скратен цервикс стаса до 36
Среќа што сте дошле во Ск...само Господ да ве чува да си влезиш во 9ти и со лесно да си биде се.Господ напомош со двечките да е...Само смирено и позитивно позитивните мисли водат кон позитивни работи...Држисе и известувај не како сте
Sreka srcka.Ednas go poslusav maz mi i ne zgresiv.Toj insistirase.Sega mi pravea ctg pak,nemam kontrakcii.Primav i inekcija za bolki i odmaram