Мила ти до количка ли стаса? ние сме ептен блиску со неделите мене и чорапки ми е страв да земам за бебе. Инаку имаш посебна тема за количка.
Ќе стигнеш.Само мирувај и со убава и добра мисла ќе се гушкаш на крај со бебушка.Ако утре идам на Гак на контрола,може да се запознаеме Ќе ти пишам,ако ти треба нешто слободно кажи.
Точно знам како ти е. Мораш да се смириш. Се породив 34+4. Сакам само да ти кажам - што и да се случи, ризичниот период е поминат. Ќе биде се во ред. Флостеронот е најбитно што си го примила во овој момент. Верувај дека се ќе биде добро. Колку гр е бебето?
jas prvata doza koga ja primiv skoro i da ne go osekav denta i utredenta, ama go prasav doktorot i rece deka e najnormalno i deka od flosteronot e pospan, taka da za toa ic da ne se sekiras Za kontrakciite ne znam dali ti stavija tokoliza, taa gi smaluva ili stopira kontrakciite.
Pisi mi srcka da se zapoznaeme.Maz mi utre ke mi donese se.Fala ti najmnogu Se nadevam se ke bide dobro.Vo sredata bese 2210 Eve sega si pocna po staro da me sutira.Se raspolozi izgleda.Dusa majkina.Cel den placam pq oseka i taa.Mi stavija samo muskulno nekoja inekcija.Kazaa za bolki
Ќе биде се ок, само смирено, ако се плашиш, ќе направиш стрес и за бебето. Не си во ризичните недели, нема простор за паника. Ќе издржиш мила, ти си силна жена, а и принцезата изгледа е како тебе, нестрплива за да те види
Za nea ke izdrzam se.Samo ziva i zdrava da mi e.Srekna sum so stignav ovde i posle se.Gospod da ni pomogne da izdrzime uste malku
venski so infuzija se stava tokolizata ama si znaat doktorite ako treba ke ti stavat, odmaraj sega i samo pozitivni misli
Добро утро Јас како вампир во 6:00 се разбудив, тешко на желудник осеќам, ми се гади ама не повраќам, прв пат се осеќам вака утепана во двете бремености немам повратено ни еден ден, ни потешкотија осетено, ама ова изгледа маста ќе ми ја извади Убав ден на сите
ах бе @QueenP , и вчера те прочитав, и денес те читам и пак се смеам на глас @Naturel се надевам дека ќе си задоволна со количката и ќе споделуваш позитивни критики. Ве нема во Темини, неколку пати препроверував која недела сте. Ама ако, ќе дојдете кога ќе сметате дека дошло вистинското време
Ке стигнете мила ајде не се секирај толку братучеда ми два месеци лежеше во болница па издржа а од едени пријатели во 34 се роди па ете го маже си порасна. Само убави мисли и ќе помини те гушкаме со давид
Daj Boze srcka.Veruvam vo Bog.Celo vreme e so mene.Ke bide so nas do kraj.Gusni go sonceto od teta Mila
Мешиња да ве прашам нешто Дали сте имале или имате лигав беложолтеникав секрет мнооогу? Немам пецкање, чешање, освен пресекувања при станување и нелагодност при седење Утре ќе ја прашам докторката, ама до утре да си знам да не се плашам.
Само брис ќе ти го даде вистинскиот одговор, но не знам дали си 12 недела, пред 12 не се земат брисеви. Сепак често подмивај се, со вода или со чај со камилица, менувај често долен веш и претпочитај памучни гаки. Сега знам дека е незгодно, но ако имаш можност, облечи долг фустан и биди без гаки да може повеќе да дише долу. И често често миење и бришење секогаш со чиста крпа. Немој да оставаш влажна средина долу.
Често менувам гаќи секогаш само памучни купувам дека сум осетлива и на гаќи и на влошки кога користев, се мијам после секое мокрење или поголема потреба, и ете вакви секрет и свашта па затоа се подзамислив што ли ќе е... Инаку по календарчиња од последна менструација ми покажува дека сум 5,6 недели, а утре на ехо најубаво ќе знам колку сум.