Миличка како си денеска, како е бебушка лудува ли во мешето помина ли доктор да те види? Те мислам Пиши ни да не те мислиме постојано
Podobra sum.Primiv posledna doza Flosteron.I plus lindacin ili lendacin kako i da se vika.Neznam za sto e,za bolki ili?!Bev na ctg pred malku,edna pojaka kontrakcija za rok od 15min.Sabajle bea epten jaki.Malata e mirna poso Flosteronot ja uspival.Taman si se razmrda sega pak drugata doza.Sabajle pomina dr.Nisto ne kaza osven deka imam ubavi kontrakcii
Lindacin е антибиотик што венски го ставаат пополека да тече преку инфузија.Ти земаа крв за крвна слика да видат како е? Ајде главата горе после оваа доза бебука ќе си лудува пак сето ова е за добро нејзино а ти се ќе издржиш за нејзе...само позитивна мисла нека те држи...лежи си...до тоалет стануваш или не? А инфузија примаш?
Нема некоја боја што би ме плашела дополнително, ама има беложолтеникава и ептен грда лигава, мирис па и не е баш некој јак мирис, сепак се сомневам на кандида, а таа чеша и пече а можеби е само некое чистење и да нема никакво значење но, што да се прави, мајки, не е лесно да е бебе во меше и да знаеме се што и како е со нив или со нас
Imam bromila venski mi stavaat.Infuzija zasega ne.Krvna slika i vcera i denes.Rezultati nikoj ne kazuva.Si odam u wc normalno
Сите имаме таков секрет и тоа е нормално, спречува бактериите да се развијат Пиша дека не те чеша и пече, нема некој непријатен мирис и е беложолтеникава боја, уживај.
@❤️Sneze❤️ Јас и ти сме исто и јас утре сабајле ќе одам на прв преглед. @stevemila Само позитивно и ќе биде се во ред. Ние сабајле ќе го видиме точкичето се надевам на срцева реакција,малце сум уплашена ама ќе биде добро. Вчера имав гадења денес не и цел ден не сум седната неможам да се навикнам. Чуствувам како снагата да ми се тресе и тахихардија како да имам. Утре почнувам и на работа и сум смирена што сумпер смени ми направиле утре и ќе им соопштам дека сум трудна само да биде се како што треба.
Сепак фала ти ме смири барем не се плашам толку сега, утре ќе ја прашам докторката за уште по сигорна да бидам @monik55 еј колку убаво па може и ќе се начекаме во чекална, зависи кај кој гинеколог идеш
Јас утре само ќе одам кај мојот после ќе одам на ГАК само,мислев да го мењам ама само за упути ќе ми врши работа.
Јас кај Коруновски бев ама сменив кај Сузана дека некако човекот се издигна од многу пари па препраќа кај Бошковски пациенти а тој не ми е баш како човек кој знае да обрне внимание и да објасни, а Сузе ми е сега за сега супер во ГАК само брисеви ќе носам.
Сузана е супер, ама многу паничи и не е сигурна . Ја научив и со резерва прифаќав. Ми даде дијагнози кои врска немаа. Инаку е секогаш достапна и мн. убаво објаснува. @monik55 ајде те чекаме утре , да си ја видите точкичката конечно @pile30 до која недела стаса? Чинам ситно броиш
Како сте мешиња денес? @stevemila супер што си подобро. Под надзор си таму, ќе издржите уште 2,3 недели. Денес турбо кај мене. Вециња исчистени, кујна, дневна, спална и ходник исто така. Детска и шпајз нека чекаат. Пуштив 2 машини за прање за нас, сакав за бебето да пуштам што останало, ама се преморив. Испеглав преку 20 бодиња на долги и кратки, а уште колку облека остана за перење и пеглање. Се чудам кога ќе ѝ ги облечам. Денес ја нема да лудува. Вчера бевме на свадба и малку ја осетив како мрда. Леле вчера додека играв на свадбата си направив триста филмови, што ако ми пукне водењакот на сред оро па сите ме видат, или што ако почнат болки. Ама сѐ помина добро. Макар што се изморив од играње, а играв колку што ми дозволуваше моменталната состојба. Треба уште некои работи за мене да докупам и спремни сме. Утре сме на преглед, ќе ми земат брисеви, ќе ја видам момата после скоро месец, ептен сум возбудена. Ѝ кажав да почека уште барем 10тина дена и може да излегува. Кој знае ќе ме послуша ли.
Ај хелоу @stevemila мило ми е што си подобро Денес и јас покусо да не сум појдов до итна Седев на фотеља и кога станав кебенцето здола мокро и си помислив ми пукнал водењакот Цтг во ред,грло затворено,бебчо добар ама пак воспаление на бешиката урината катастрофа Неосетно сум се измокрила Си заминав дома пак со антибиотик Ми е страв веќе да земам,едно 6 пати имам досега земано Макар сум мирна сега,нема знаци за предвремено породување За болките ми рече по 3 магнезиум да пијам Тоа е мешенца,имајте добра ноќ