Mari i forumce i ostanatite devojki.Vi blagodaram od srce so me mislite.Mnogu mi znaci veruvajte.Dobra sum.Se trudam i psihicki da ostanam pribrana.Znam deka mozam.Kogs mozev 10 god da go izdrzam pekolot niz koj pominav,ova mora da mi bide lesno ko pesna.Se raboti za mojata dusa,za moeto se.Borec e i taa ko mama.Ke se borime zaedno.Sega bev na ctg.Imam poslabi kontrakcii,utesitelno e so ne se ko sabajle jaki i tolku cesti.Edvaj cekam utre konecno veke doktori da mi kazat nesto.Se specijalizanti bea vcera i denes.Za personalot nemam zborovi.Od sestra do cistacka.Koja od koja pofina,nasmeana.Cisto e.Se dgogira nekolku pati u den.Imam u soba wc so tus i topla voda u sekoe vreme.Prijatno sum iznenadena.Ocekuvav horor.Ve guskam devojki
Браво мила, остани си така позитивна и се ке биде во ред ке видиш, уште малку ке се гушкате со принцезата.
Увин чај не се препорачувам во бременост мене така ми рекоа од од кај матичната и ми препорачаа чај од брусница и чај од магдонос ама не секој ден магдоносот туку преку еден или два дена по една чаша ( така комшивката ми кажа за магдоносот од кај матичната само ми спомнаа да го пијам)
:/ сите различно кажуваат јас имав болки во бешиката и однесов мокрача резултат и ми се јавија од кај матичната и ми ги кажаа за чај од брусница и чај од магдонос и по 2ипол кила флаширана вода, а комшивкава ко праевме муабет ми рече не го пијај чајот од магдонос секој ден и по кизне колку не е толку препорачлив избегунвај го јас не се ни напив искрено чај од магоднос ама знам дека ми го препорачаа
Zdravo mamicki denes imam zakazano kaj Dimcev vo sistina za obicen pregled, inaku sum 7nedela kazete mi vase iskustvo kakov e kako doktor, mene mi kazaa deka e eden od podobrite. I dali nekoja majka znae kolku e pregled kaj nego. Fala odnapred
@eli25 @Snow white Не знам навистина. Ете нејзе ѝ кажал др да пие по 1 чаша увин чај дневно. Сите различно кажуваат.
2100 преглед . Јас имав супер искуство кај него, некои викаат не зборувал, ама баш спротивно е. Барем моето искуство.
:/ Кој како шо сака така си кажува зато недоразбирања има помеѓу нас жениве често оти сите различно сме информирани од страна на медицинскиве лица :/
Бевме на доктор прво од памет не извади вика во матката не гледам бременост да видам да нее вонматерично вика нее и за после да го види сакусот мал,вика многу е рано ми даде прогестерон и магнезиум б6 и се боцнав за бета хцг и поручеќ ќе имаме резлутати. Се плашам многу мислам дека неколку членки имаа вакво нешто.
Nemoj da se grizis.Stom e vo matka uzivaj.Malo e i zatoa.I kaj mene bese taka.Patem,cestitki i oficijalno
Вчера си стоев, и кога дадов чекор толку силно ме заболе доле стомакот мислам некој со нож ме пресече, ама беше кратко. Ви се има случено ? Инаку 30 недела сум.