Женски сабајле отидов во Државна за ПРИСКА,ми земаа крв.Во Понеделник резултати се надевам дека се е добро .Имам болки во желудник и ќиселина.Што и да изедам го ,а се ќисело ми се јаде
Останав подзината од неговата стручност и професионалност.Така прецизно се ми објасни не посоветува истовремено на секое мое прашање имаше одговор а не да ми рече тоа е се нормално ептен ме потсмири. Беше бебе свртено до главче надоле и вика не се сеќирај тој ќе ротира ехееее битно грло е супер цервикс затворен..
Супер што си добро, а за ротирањето моево секоја недела е превртено различно во петокот беше газе доле, денес главче доле, имаат место уште за шетање
Доктор Данева е душа. Она ме породи и според мене е врв. Ми ја препорача софи од форумов и она кај нејзе беше.
Се видовме денес со малата.И минатиот пат и овој заостанува една недела,докторката рече покасно е зачнато,засега ќе се раководиме за термин по ментруација ама и да помине недела значи не е страшно.Постелка ниска,цервикс 4мм супер,малата се во ред,денес не сакаше да и го видиме убаво лицето,си играше со папочната врвка,плазеше јазик
Епа ок да знам да не се изненадам и јас кога ќе појдам )) и во другиве земаат пари или само во медика 95
Ne. Vo Albimini ispituvav ama ne ni prasav zosto kako i tie nisto ne mi napomenaa samo tolku treba da platis.
Мене и кажаа во медика 95 рече прочитај си дека треба да платиш каде и шо треба и на шалтерот список имаше истакнато
Мислам дека ако матичен гинеколог го дава упатот ќе стои шифра за трудници ( за нормална бременост е Z34). Следен пат @Snow white би те советувала да видиш која шифра ја пишува во упатот и да си провериш што таа шифра значи на интернет (лесно се наоѓа ќе напишеш шифри на дијагнози или некако така и ќе излезе сум проверувала). Ако шифрата е за бременост тогаш кога ќе ти побараат макар и 20 денари ќе им побараш фискална и ќе ги пријавиш. Не сум лоша и не сакам на никој да им се пише казна ама претеруваат си играат мајтап со трудниците. Е не можи така !!!!!!
0200 -заканувачки абортус е.. во микробиологија не ми земаат во транфузиологија не.. ваму за крвна слика само 50денари. а еве сега 350 ќе треба да платам за огт со крвна слика и мокрача форумка ми овде пиша за во истава лаб.
само со Z шифри не се плаќа. јас нагласувам Z да е. Еднсш ми беше O.20 и си платив. ми објаснија во авицена од која до која шифра не се плаќа па од тогаш гледсм да е Z шифра.