I jas isto ne sakam apcinja...jas cel zivot mnogu mnogu retko I apce za glava sum zemala da se napijam...a tek sega so apcinjava...ama kako sto kaza @Snow white sto se mora ne e tesko....
@iki26 со лесничко и со Господ напред се ќе биде во ред ќе си се гушкате уште малце.Стравот дома нека си седи скарај му се и главата горе само се ќе биде добро
Другарчики мене психа некоја ме мавна ,хормони ми се скренаа ,не знам што да правам предходните бремености ми беа супер само лошо сум сонувала ,ама сега сум 7 недела ,а не можам да спијам ,никаква позиција немам ,имам пролапс на срцето и ме гуши ,снемувам воздух ,а такихардија често си ја имав секојдневие ми е таа , морав сабајле да лежам на две перници под глава и грб за да заспијам бар саат време , и тоа низ нос ми се извади кошмари ужасни ,од сабајлево се ми е свртено во глава дека нешто ќе се случи и дека ќе имам спонтан , а се си беше супер на ехо ,идеално ,нема хематоми нема ништо што би предизвикало такво нешто ,ама психава ме отру многу голем страв имам и затоа вака ми се случува Извинете за негативниот пост ,ама морав да си се искажам ,знам дека вие ќе ме разберете
Денес цел ден се улепшавам Си бев на фризер,се шишав и фарбав,да не му ја мислам после 2-3 месеци. Утре резервираме со ММ да одиме на вечера,пред царскиот. Позз убавици
E Taka.Ubavo da si se osekas i samo pozitivno.Malite ke stignat a mama srekna i ubava Mene mi se pojavi dolu ko peckanje.Sinoka se gledav na ogledalo bese crveno.I imam poveke iscedok od prethodno.Ne mi e jasno od kade sega ova.Cela bremenost nikakva maka nemav.Brisevi cisti,pred 10dena pravev.Se mislam da ne e od mnogute vaginalni pregledi ili od antibiotikot so go primav vo bolnicata.Svariv caj da se odmivam,ako nema efekt ke prasam Dr so da zemam
Ако си пиела антибиотик а не си пиела пробиотик може од тоа да ти е. Е така. Страв имала! Со лесно и убаво
И јас после антибиотици имам реакција Сега после антибиотиков гледам пак зголемен исцедок имам,печење и чешање уште не ама очекувам
еее што убаво читам, позитивна да ми бидеш, и радувај се, дека наскоро ќе се гушкаш со малите. А каде ќе биде царскиот, мислам рече на Гак?
ќе се вмешам неопенетран форте мн добри вагинални уште со првата ќе осетиш болје многу околу 460 ден се за 7 дена .. избегавај купки доле само со топла вода премивај се и некоаш и со камилица и сода можиш.. и секојдневни никако тие мн иритираат купи си мед памук ставај ако има мн секрет .. канестен се за слаба инф не се нешто јаки .. ова ти е од антибиотик реакција
Им ја посакувам сета среќа на бебувчињата и на тебе Дај боже се да помине во најдобар ред и те чекаме да пишеш Гушки мајче
@iki26 со лесно женска женски, главата ми ПУКА неколку дена, мислам дека ќе збеснам, мене никогаш не ме боли, ама сега оф, офф Таман киселините пројдоа, главоболките се вратија. Други некои од вас да не страдале од глава во бременост? И некое чаре. Знам дека апче не смее . ќе си пукнам со главата значи.А и се уште чат пат сабајле знае да ми се лоши од време на време а да не зборам нозет бумбари после седење +1 час на столче највеќе ми се дујат,пред некој ден како оси да ме испокасале, мислам сандалите ќе ми пукнеа мислам уште некоја минута ако поседев вакви ќе ми беа Е не било лесно да си мајка, а тек допрва што следи па Убава ноќ женцки