Prvo mislev kapilari da ne mi pukaat.Ama mnogu dolgo trae.Od sredina na bremenost mi e vaka.Neizdrzlivo.Nema ni kapilar ni strija puknato.Placam navecer od bolka.Pece,boli,cese.Gi prasuvam site dr kaj so sum bila odgovor nema
Јас осеќам повремено (најчесто при мокрење и после тоа но ми се случува и во одење и лежење) како да ме бодат со игла во долниот дел кај бешиката. Во урина имам 3 + а уринокултурата ми е чиста 2 месеци по ред . Исто така осеќам како пулсирање многу ниско доле .
Може да се пожалам и јас?? Абе женички умирам за јадење денес, ништо не ме најадува дури нерва ме фаќа гледам да јадам два пати денот и др да ми е овошје. (пошто денес преспав) ама изгледа вистина било дека периодов се става мн на кг Покрај тоаа, денес желудникот ми гори внатре... Ахх шо се трпиме за едно жапчее
@pile30 Околу папокот имам и јас , не е болка ама така непријатно чувство. А, долу понекогаш кога идам во вц по мала нужда имам чувство како да имам добиено. Обично кога имаме добиено нели имаме некое чувство како на тапа болка долу, и сега одвреме навреме ја чувствувам истата болка, понекогаш ме фаќа страв, си викам да не сака бебево да излага .
Веќе 2 месеци ме фаќаат грчеви во дланките ме будат од сон страшни болки и со масажа се смирува болката ама рацете цело време ми трнат без престан 24/7, гинекологот ми препорача магнезиум, калциум и б-комплекс ама не поминува. За утеха ми вика во бременоста мора да издржиш многу работи, кога ќе се породиш ќе ти пројде. Мене не ми спомна спуштена постелка и незнам дали има место за паника, која недела си ти. Особено кога пешачам на 100 метри готова сум одма ми се моча, чим застанам престанува нелагодноста. И незнам стварно. А тоа дека сите околу папокото ги чувствуваат незнам, јас си мислев повисоко, а кај мене секогаш е ниско под папокот.
Ве читам сите за болки, јас неможам да се пожалам ретко нешто ке заболи ама краткотрајно. Едино често знае кога станувам од столче или при одење во вц да ме боли кај јајниците ама и тоа кратко. Овие два дена под стрес сум константно па приметив и малото се растури од мрдање. Вчера да се опуштам бев во кино па таму гласно решив веќе да не одам на такви места. Се надевам дека брзо ке помине стресниов период, идната недела треба шекер да проверувам па се плашам од резултатите.
Здраво форумки, сакам да прашам дали некоја од вас е породена во германија или живее таму, и доколку има нека ми пише во лп. Поздрав
Хај мешковци Се надевам сите добри Денес сме со 3ка напред 30 недели поминаа уште малце имаме Него да ве праша нешто По колку дневно смее да се јаде брусница Јас денес конечно најдов и купив ама ми се уарни па 200гр ги кркнав
Vremeto leta.Ni se blizi krajot.I brusnicata li treba da se meri jas mislam da ne se zamaras da si jades slobodno.Sigurno nema da izedes edno kilo
@stevemila Да не знаеш кај да најдам брусница кај нас? Сакам да ја пијам како чај ама не сакам од филтер.Или нелкој друг од СР ако знае.