Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    ајде добар ден и од мене и бебушко да ве поздравам и да прашам веќе втор пат како забележувам белото прање да ми е жолтеникаво и мерисот јас можам да го осетам сега се плашам да не е некоја инфекција пошто осеќам на пупата како да сака да ме пецка по малку. се има на некоја од вас десено така позз

2. auroraa

auroraa Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    843
    Несакам да те плашам и јас го имав истото и испадна дека е кандида кај мене и сега ставам полигинакс вагиналети, така да најпаметно е да одиш на гиниколог и да ти земат брисеви. позз

3. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    ауууу уште тоа ми фали сега шо арно си терав :worried: порано на папа тест кога правев имав кадида и ми се повлече по некое време бев како кристал чиста, немав, шо пак сега мајка тера у мојава вагина :@ јас се токмев оваа недела да одам на гинеколог а тој дури во понеделник ке почнел со работа и сега да одам ли на замената или да чекам, во него имам поверение :?:

4. Beautiful-Princess

Beautiful-Princess Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    373
    Најдобро не си играј играчки и отиди си. Ќе ти даде некоја терапија и замената. И плус брисеви ќе ти земат, ќе се види.

5. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    1.860
    добро утро мамички сабајле малиот ме разбуди многу беше активен едно 10 мин мрдаше, преубаво чувство твоето најмило да го осетиш уште од сабајле. Си ја ставив раката на стомак тоа уште мрда и му реков на сопругот да ја стави и тоа престана несмее да мрдне уште од сега му се плаши :D

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    Мешенца па јас заборавив да ве почастам за свадбата :lol:
    Повелете:

7. captivating

captivating Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476
    И јас имав баш како вас. И кажав на докторката и таа ми рече имаш инфекција (без тестови).
    ми препиша полигинакс вагиналети и сега ми е ок.

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    Добив кумашинче...Михаил, повелете мекици:

На captivating му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Neongirl

Neongirl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    12
    Мешковци сакав да прашам дали некоја од вас посетува предпородилни часови (мислам дека ги викаа така )се одрзувале во Државна болница и биле бесплатни ;) Ако некој оди нека кажe koj ден и во колку саат :inlove: :inlove: :inlove:

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    ^Мala-volsebnicka знам одеше, ако никој не ти пише, прашај ја нејзе по ЛП.

11. Neongirl

Neongirl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    12
    Аха ок фала ....оначе честито кумашинче живо здраво нека е и големо да расте :inlove:

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  12. captivating

captivating Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476

Честитки. Прекрано име.
    Нека е живо и здраво.

13. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    ;( ќе умрам од мака и од грижи само шо се вратив од лекар ме прегледа и ми рече дека сум имала инфекција и дека морам да земам брисеви и да примам вагиналети инфекциите биле страшна работа и недај боже... пу пу нека биде далеку од нас... се е во ред со бебушко леле колку сум загрижена ќе пукнам до утре сабајле , за колку дена ги дават резултатите од брисевите одма или после 2 дена????/

14. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    785
    резултатите од брисевите се за неколку дена јас на пример ги правев во петок готови беја во средата и не се секирај толку ке ти дадат антибиотик и готово не е нисто страсно јас имав последно уреоплазма примав еритромицин и сега треба да направам контролен брис.А сега малку претерват мислам со овие инфекци брисеви задолзителни пред неколку години немаше ни брисеви ни ништо во бременост па се рајгаја здрави прави деца сега сам измислуват нешто. Узивај и не се замарај многу поздрав :)

На zalosna и ddevojce им се допаѓа ова.
  15. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    честитки :)
    што ми се пријаде сега една со сиренце ммммм :)

16. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    фала ти мила на подршката ама пустата психа ме мава утре сабајле со ГОспод напред ке одам на гинеколог дај Боже се да биде во ред .. :worried:

17. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Овде па кај мене не прават брисеви, само преку крв и мокрача следат ситуација, и прв пат на ехо 12-та недела тек. Мене можеби ќе ме прегледаат порано дека имам еден спонтан претходно и дека сум 35 години. Ќе видиме што ќе ми рече во петок здравје. Одам дома при крај на август, здравје Боже ќе останам месец дена, па незнам дали сама да си направам брисеви таму. Ај здравје да не планирам ништо пред време.

18. mace31

mace31 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    59
    зенски пап тестот испадна кај мене 5+ со * :) така ми рече докторката,се во септември ке ми зима брисеви,немам нисто,мозно е да има бактерии сто немаат никакви сиптоми?посто на пап тестот немасе нисто,васе мислење?

19. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    јас денеска земав брисеви друго ништо, резултатите во понеделник, скриниг и крв дури др недела кога ќе ми се врати матичниот.... сега со Господ напред само да биде се во ред инаку да се пожалам како и обично замената на мојот гинеколог е катастрофа :@ :punch: почна да ми се смее зашто сум била вчера на специјалист за бело прање Господи Боже јас отидов зашто ми беше жолто и малку миризливо аман веќе од такви идиот и се утепав чекајки на микробиологија и таму катастрофа ќе биде ли некогаш во ред нашето здравство цц ми идеше вака да и ја забијам главата у зид :headbang: кога почна да ми се смеее :punch:
    mace сигурно треба да правиш брисеви во септември штом така ти рекле а за симптоми за инфекција обично се чешање црвенило зголемен исцедок друга боја миризливо дај Боже се да биде во ред.. како ќе ни речат така ќе правиме и браво за папа тестот подобро не може да биде

20. Beautiful-Princess

Beautiful-Princess Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    373
    Како сте мамички? Ние само што се вративме од 4Д и конечно дознавме што носиме.
    :party: Добро е што се е во ред, се развиваме како што треба и тешки сме дури 515 грама. :lol: Само криво ми е што цело време беше свртено накај постелката и докторот неможеше да ни го слика со лицето.Што не направи докторот да се сврти, ме вртеше мене, потчукнуваше по стомакот и пак ништо. Абе инает голем уште од сега. :lol:

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      7,2 KB
      Прегледи:
      199
    На Serafima, ddevojce, koritsaki и 5 други им се допаѓа ова.