Па мислам дека е дуплирана баш како што треба. Кога си нареден пат на ехо? Јас мислам дека се ќе биде во ред со твоето јуначе
Fala ti mnofu srcka.Gospod samo ubavini na site neka dava.Jas i zboram,no do nea.I gi galam racinjata nozinjataNemozam v race da ja zemam.Pod satorce e.Ja toplat.
Ќе почекам една недела бидејки сум сигурна дека е зачнато баш пред циклус. Вака ќе одам и исто и бетер ќе се вознемирам. Битно расте првиот пат едвај го виде а сега се гледа многу убаво.
@monik55 @stevemila Моево мислам дека 3-4 пати во ден ика,еве сега пак како пулсирање..А од што икаат вака?
@mal.ecka ко ќе се развие централниот нервен систем дишат во плодовата вода и со голтањето се јавува и икање и моето многу често икаше во бременоста. Најнормално е.
@stevemila ajdeee kako Gospod nikoj ne e ke si ja zemete za nekoj den...Darija e junace i ke bide dobricka.Od se srce ti posakuvam se najubavo Bidi jaka samo drzise i pozitivna misla i se ke bide dobro
Почекај си до 29ти според мене, од многу паничење сами си правиме непотребни стресови. Како во странство најчесто на прво ехо одат накај 12 недела...
@iki26 супер вест мамичке браво @stevemila и мојот беше на поддршка со кислород во шаторче, на опсервација кај здравите бебиња штом не е на интензивна не е страшно. Само што мене ме задржаа осум дена не ме пуштија без него. За односот веќе е многу кажано, јас бев ептен нервозна таму. Среќа најдов луѓе кои се доста влијателни па заради тоа имав целосен update за детето од страна на педијатрите. Инаку не се многу расположени за коминикација. Ама како и да е да знаеш дека грижата за децата е на највисоко ниво. Ова информација од прва рака
Mnogu mi e milo srcka.Guskajte se i galete se.Nadoknadete go izgubenoto vreme.Jas sum veke doma.Cel pat do doma si placev.Tesko e mnogu,bar ti znaes kako e.Doagam doma bez bebe.No Gospod e golem.Neka pomaga
Немој да бидеш тажна @stevemila иако и јас се натажив кога го прочитав постот. Мисли си на убави работи, бебушка е жива и здрава и наскоро ќе си ја земете. Знам, лесно е од страна да се кажува, мајка си е мајка ама ќе си дојде Дарија дома за брзо
@iki26 баш се израдував за вас. Девојки тие што сте родиле во Германија ми треба помош треба да одберам бабица и, во која болница ке раѓам па некоја што го поминала ова да ми каже на што да обрнам внимание. Мислам дека веќе каснам па се изгубив цел ден читам по интернет џабе никако да мрднам од место.