Zeni jas denes vlegov vo 26 nedela i imam problem so cesanje na stomakot . Mislam deka e od vlaknencata sto mi se pojavija po cel stomak zasto se mackam so krema i ad kapki i dodeka mi e gol stomakot i sum vo polulegnata polozba e ok a ako nekakva tkaenina me dopre na stomak ili se navalam na strana i normalno vlece stomakot imam kako peckanje/cesanje nenormalno . Ke mora da gi izdepiliram izgleda
Незнам дали е до влакненцата, еве јас се средувам кај пределот на папокот немам галје, ама кај "сполјерите" многу ме чеша, особено откако почнав да носам боди дури што велиш како боцкање е
Мора да откријам од што е и да барам чаре ...и така претходно спиев по 2-3 саати само сега ни толку ..иде на живци .
Ne e od vlaknencata Sigurno.I kas vo tie nedeli imav nepodnoslivo cesanje.Delot na stomakot okolu papokot.Nemozev da nosam Nisto.Dur se namackav i sedev taka.gola malku bese ok,a se oblecam da me dopira nesto umirav.Za da preku nok primetam deka delot okolu papokot.mi e rende od strii.Bukvalno ko do rende grebena.Eve si ostanaa i po poroduvanje.Ke si gi nosime kako znak za majcinstvoto
Моево бебе да е живо и здраво, решило журка да си прави во стомакот. Ме разбуди од сон, за момент помислив дека има земјотрес Вистина ли е дека спиењето му е исто како на новороденче? Ако е така, ептен ќе ни биде забавно Еве си добив и клоца во бешиката, ајт отидов во W.C
Биди среќнa штo си стигнaлa дo wc, oд удaрoт мoжи и дa пуштиш вo гaќи не знaм дaли кaкo нoвoрoденчињa спијaт aмa секaкo зaбaвнo ќе ни е
Некој спомна журка? Добро утро и од нас И мене со клоци ме разбудија уште од 5часот Аларм на таткому не му треба секое утро во исто време. Среќа што си стасала до вц, јас почнав и вгаќи да пуштам
Миличка ти како си , како е малата храбра принцеза Верувам дека за кратко време ќе си ја земеш во прегратка...Ќе си ја надокнадите секоја пропуштена секунда
Neznam srcka.Zavisi do kozata.Eve kaj mene bese taka.A se mackav od sam pocetok Jas sum dobra.Se oporavuvam malata ke se javam denes da prasam.Vcera idiotite ne mi krenaa
Девојки бев на гинеколог ми потврди рана бремеост, малку се трудеше да ја најде точката кај матката како позади да беше скриена ама сепак најде како шуплинче измери 5мм ми рече дека е и дека сум околу 3та недела Го прашав дали да пијам некои витамини , фолна... пример премама ми прече не. Овошје и зеленчук само Да си земам на своја рака ?
Хелоууу Што беше спиење?Да ми каже некој зш јас заборавив Легнувам околу 12,би и порано ама дете чудесија После половина час дремка дошла мене ми се мочка Дур се стркалам до вц па се вратам и конечно во кревет стомак се превртува никогаш и бебе внатре да заспие Таман се смирило тоа,станало другото млеко да пие Па прави млеко па дури го испие јас си велам е сега ке спијам...ТИКВИ,ме бара шољата а веќе 3:00 И така во круг до 6 часот сабајле е тогаш заспивам,дете во 8 ми е будно И секој ден истото..... И како капак на се пак сум со чешкање и печење сигурно од антибиотикот пред две недели што го пиев А јас паметната на 4 недели направив термин за контрола за да не се малтретирам со мало дете секои две недели полудеЌу Иначе све добро..... Ве гушкам @snegulkata Ај гушни ме жити се
Фолна можеш да си пиеш на почетокот, а витамините премама се пијат цела бременост. Од нив секако немаш штета.
Vo bolnicata a sega i doma se iznaspav za site 8meseci so ne sum spiela.Doma sega,legnuvam u 11,12 stanuvam 10,11.Vo tekot na denot po saat,dva pak spijam.Se odmoriv.I so ranata e veke podobro.Taman malata koga ke si ja zemam.ke bidam odmorena i spremna za mespienje ko tebe
Отприлика на колу време одите за ехо преглед,некако касно ми закажаа за ехо па се мислам дали во мегувреме да одам на друг преглед