Бремена сум 5 недела значи точно ден пред циклус останата. Жолчна кеса вода ее има сакус си расте ама до тој сакус видовме уште еден сакус со вода. Докторот вика ова е двојна бременост и бетата била висока за близнаци во 5 недела. Видов и стварно има уште едно и јас незнам кај одам од возбуденост. Гледам сликичето и неми се веруваааа. Две ејј луѓе две
Ajde @monik55 kaj si?? Cekame Hahaaaaaa znaev,sakav da pogoduvam! So lesno najmilaaaa ja zasluzi ovaa dupla sreka da cukaat i kako da te great!
Radosti RadostiSo lesno Mesijna sto se vo prvo tromesecije,custvuvam vo dolniot del na stomakot kako jako i nekogas boli od strav veke neznam dali e normalno ili nedenes malce aktivna bev moze od toa nekogas vo odejne custvuvam malce maka vo ovoj del... 10+5
@monik55 ајде јас ве напуштам уште недела две од темава, па ти продолжи после мене со близначка бременост. Честитки и школска бременост п.с. И не јади за тројца, немаш потреба и друго што сакав да прашам, сабајлево кога станав имав топлку бело прајне од она лигавото и се исплашив да не е некој знак за породување ?
И јас одма сакав да пишам дека мислам дека знам што е, одма на тоа помислив, ама реков пиши ни и изненади не! Браво! Со лесно и убаво