Super sme srcka.Se galime,se guskame,malata postojano na cice.Mnogu e galenice.Nema nisto poubavo od ovaSega ja otvaram temava,so da vidam...ubavini.Novi mesinja.Najmnogu me izraduva monik.Presrekna sum.Uzivajte so mesinjata
Каснам со одговорот но мене кога ме пуштија од болница носев долг фустан 2-3 год. стар. Бебето кога ќе излезе од болница сигурно во ново ќе се облече, нема носени алишта да му облечеш. И со големата кога се породив фустанче до колена си носев, не беше ново, го имав носено повеќе пати. Не се замарај со овие работи.
Баш ми е мило срцка нема поубаво нешто од мирисот и топлината на своето чедо ,супер што сте конечно заедно , до вас
@monik55 честитки и со лесно, уживај во бременоста! И да се двете женски што е битно, битно здрави и прави да се!
И да трае многу долго заедно со твојата керкичка. Здравје за некоја година ти посакувам повторно ваква среќа
Добро утро, како сте? Јас имам прашање. Дали во текот на бременоста, сте почуствувале тапа болка во кикиритката? Некако чудно е. НАамо кога седнувам на шољја, дека нова позиција, се растеглува малко и ме боли (онака така болка). Претпоставувам се шири, ама искрено не сакам много да претпоставувам, па затоа прашувам дали да реагирам аларматно или и некој друг имал ваква промени таму?
Хахахаххаха Ја таква имав подолго после пораѓај, а веројатно е ок се додека е издржливо. Пиј магнезиум
Издржливо е. Претоставувам се шири или од тежината. Ама некако чудно ми е дека не чуствувам во каналот, туку баш долу, надворешно, и само во моменти кога седнувам по wc. Баш кога ќе се растегли малку. Претпоставувам по порагај дека ќе имам болки, ама малку ми е страв дека треба да сум далеку од порагај. 23 недела. Значи сепак болката е инвидуална, ретко кој ја сретнал
Ти благодарам @wannaBeMomma, значи секако да барам мислење од специјалист. Не е најнормална ситуација.
Баш сакав да прашам за болката долу после пораѓај. Кога мочкам ме боли, онака не. Значи нормално е? Јас мислев имам некој проблем со мочните патишта.