Јас да Чудна болка некоја на усните ваљда му доаѓа... после прв пораѓај болки во стомак немам, но кога ке добиев ме болеше надворешно цела кикиритка и баш највеќе кога ке бев на шоља, а со улошка стисната не ме болеше толку Сега ретко да ја осетам, но сум ја осетила истата болка, особено кога имам повеќе исцедок, па си викам да не е кандидата
Мускулатурата ме болеше од каде што излезе беблак. И надворешно и внатре каналот, па и при подолго стоење. Си помина само од себе
И јас имам понекогаш и надвор и внатре во вагина ко мислиш да се отвара внатре и добив одговор од Др.дека тоа се лигаментите и мускулите правеле компресија и тоа вика ќе си го осеќаш и да не се плашиш...А еве во урината пак ми е стерилна со овие Брусницин се отарасив од таа досадна Ешерихија...И кај мене е издржливо и баш кога ќе седнам да мокрам се случува во спротивно не...
Да мускулите и мене ме болат, ама само додека мочам. Затоа помислив дека имам проблеми со мочните патишта.
Немам воопшто изцедок. Понекогаш еднаш на ден кога го имам малку, го анализирам детално, ама нема воопшто ни мирис. Не ме ни зачешува, апсолутно ништо. Само кога седнувам по wc. Утре ќе испитам пак леукоцити во мокрача и со резултати одам кај матичен. @pile30 истото објаснување си го давам и јас како лигаментите и мускулите, ама некако ми е чудно дека започнува опрегање од најнадворешниот дел. Веке (неколку недели) воопшто ги немам струјчките низ каналот.
Ве читам мешиња и си мислам ...значи секоја чудна болка можно е и да не е страшна..и јас си имам некои такви симптоми со потешкотии во мочкање...ама па викам чекај да ве потпрашам дали кај некоја понекогаш тоа било проследено и со болка во половината ..чудно е и се ми става мисла дека е нешто...
Тоа и мислев да направам срцко.. А уринокултура направив пред 1 месец и беше добра ...хихи чудна работа не си добар а си хихи
Ah i mene kikiritkava takajas mnogu se plasam za se sto se slucuva oti na rizik mi e bremenosta. Mm mi vika ne se plasi ajde i za cerka nekovas mali bolki kade vo stomak kako noz naednas pa me smiruva,pa dolu isto taka pa pominuva ama jas od strav neznam sto e normalno a sto ne inaku sme 11+1,inaku kako bese nedelive so mesec??!!. Kako prvace sum Naredna nedela kontrola edvaj cekam da mi kazat deka se e vo red a strav imam deka pak nesto ke kazat sto nesakam.... Imajte ubav den meskovci i uzivajte so mesijnata
Јас и ти @girl-miri сме биле блиско 1 недела разлика јас по оваа табела се водам Ептен ми е чудно што имам толку премногу лигав некогаш проѕирен ,а некогаш бело зеленикав без мирис исцедок ама премногу е секој ден , проверив се и се е чисто стерилно нема никаква бактерија и инфекција ама досаден е исцедокот како помочана секој ден па темни панталони носам да не се познава а мојата кикирка не ме подболува ама затоа е како со ботокс напумпана половината поточно опашката и колковите (коските на задниот дел) ужасно болат при секое движење , ќе се издржи се што е во рамките на нормалата мајки сме зар што сме посебно дека две имам природно раѓано кичмата кутра и кулата над папок ќе ми наплатат осеќам јас Убав ден женски ,уживајте во сончевиот ден
Лоша ученичка сум @pandelka и @Bebulleee ме оправи, било "Кикирка" ама ете, мене кикиритка ми лежеше.