Ke me primite li nazad??? Posle tocno 5meseci od losiot den gi vidov dvete crtki, amaaa neli bez problemi ne me biva, bas koga se zacnalo pocnav da pijam antibiotici zaradi Eserihija doktorot malku me isplasi zaradi antibioticite vo rana bremenost ama Istvan na dedo Boze..
Ох мила моја Господ да е со вас, да ве исчуват до крај. Ме наежи. Ајде само смирено, позитивно и со верба. Господ е голем. Ти посакувам меше со две . Ве гушкаме
Провери ја пораката од мене пред 5м Што сум ти рекла... Пред да родам јас да ни се вратиш во Труднички сум ти рекла и во право сум била! Еве ме на крај, ти тука пак Честитки и со лесно, а за антибиотиците се случило и други трудници да пијат и да не знаат дека се тазе трудни и се било во ред, со лесно уште еднаш
Лелееее фала ти боже.. Очиве ми се насолзија... Честитки мила премногу се израдував добредојде назад. Господ дс ве чува до крај и за 9месеци да држиш во раце едно прекрасно сонце
@kukla21 Ужива во во издувните гасови од колите а мене ми се повраќа од сопствените уздувни гасови Што ќе беше ова незнам.
@podravka Честитки и добредојде во најубавата тема, посебно се радувам за нас кој од подршка се селиме овде.
И јас имам, ама моите не мирисаат ама како балон се дишам некои денови... смешно е дури цела бременост ги имам
Прдлава денес си слушна срцева реакција од малото душиче , срце јуначко не трпи до друга недела. Плодот бил мал по пресметки со последна менст. но ваљда покасно сум зачнала Ах.........
@podravka многу ми е мило што те читам тука. Со лесно, се ќе биде во најдобар ред. Многу бремености започнале со доста појаки лекови. Ете @pandelka е пример за тоа, па прцулето мало си е во најдобар ред. Плус не сите антибиотици не се препорачливи. Ќе биде се во ред.
Женски, јас закажав на гинеколог, односно сестрата ми закажа на 10, за подобро да се видел плодот требало од последна менструација да има поминато 2 недели. Едвај чекам да дојде 10, ќе го слушнам тогаш и ❤️, со ќерка ми го слушнав на 6 недели. Кога сме кај издувните гасови и јас ги имам, чудно ми беше затоа што немав толку често, ама овој месец не се поднесувам сама, а не некој друг да може да ме поднесе. Со среќа