Да, јас со метотраксат, уште ми се чистеше организмот од да речам хемотерапија. Уживкај си само и верба. @podravka
Добре ни дојдовте мешиња. @monik55 Колку многу се радувам, како за сестра. Дупла среќа . Како викаат, закаснето но не е заборавено. Едвај чекам да ги читам сите новости од прегледите кои престојат. Заедно сите да се радуваме. @podravka Се ќе биде во ред, сигурна сум. Многу ми е мило што тука те читам. @bubac за срценцето на малото јуначе. @Пчела честитки и за тебе. Ја чекаме веста за срценце кај малото ангелче. Секој позитивен тест е радост за сите нас. ЈАс ја раситувам 17та недела и го заокружувам четвртиот месец. За сега без посебни коплиакции, се надевам така ќе остане.
Нешто ме влечеше да ѕирнам во темава послеее долгооо ииииии !!!!!! Многуууу ме израдува оваа прекрасна вест! Ама многу!! После радоста со @monik55 Навистина прекрасна екипа на мешиња се создала на темава, ве гушкам сите мили мои и се радувам со солзи и трепет во душава за вас верувајте! Само смирено, со позитивни мисли, со мноогу би рекла себичност, одмарајте, избегавајте да се мачите со физичка работа, ескивирајте на работа..размазете се зошто го заслужувате тоа. Имајте преубава бременост!! Пресреќна сум!
Toa po nasinski "Strumicki".I jas si ja vikam taka.Maz mi pa na malata i vika taka vikam nemoj taka be.Inace Mome i jas ja imav taa bolkicka dolu.Kako peckanje, struicki.Ne se plasi ic.Ama koga ke si odis na lekar za sekoj slucaj prasaj si.Koj pita ne skita Cestitki do novite trudnici.So lesno neka vi e
Добро утро мешковци... Сум сонувала многу глупав сон. Како сум почнала да крварам со болки Кога се разбудив препотена бев но и среќна што било само сон. Но уште ми е така неубоо... Нека остане лошото во сонот. Тек 32 недела ја терам. Имајте убав ден
Секој ден сонував полошо и од твојот сон во двете мои бремености ,а еве и сега ,не се плаши тоа е само сон ,а секогаш го сонуваме оноа од кое се плашиме се ќе си е добро соновите нека останат само сонови Добро утро на сите Јас уште во кревет ,деца спијат ,а јас да ве ѕирнам па во акција цел ден
Добро утро мешиња и од мене...порано станата веќе поручана,лимонада и турско на дневен ред со Фемина се разбира. Грло ме боли цела вечер,сега ми е подобро ама се чувствувам поднастината.Следната недела сум на контрола и веќе во 8ми месец
Да ве поздравам и јассс..... Доброо утроо, конечно наспана. А кога јас сум весела и надвор сонце има Уште да можев да скитнам негдееее
Muski ke se drzime, kakvi paniki ,aj pozitivno malku te molam, ovoj pat jas sum resena da gledam pozitivno i taka ke bide.