Исто и мојот. Само тоа зборува остави тоа дете на раат уште неродено е . Само кај мене нема уште рачиња ножиња само ми се стврднува мешето таму кај што се мести и таман го фатам и му кажам на маж ми ете го , бебуш ќе избега.
Се испакнува цело меше неправилна форма добива И го сеќавам газето и главчето на момава како се тегни мислам дека ќе го дупни мешето и ке излезе и мм ме кара да не ја малтретирам аииииии викам ти вака ако ме караш сега, после раѓање ќе се степаме кога ќе ме видиш како и ги “јадам“ тие копанчињата и обравчињата буцкасти
Дааа и тоа ептен, некогаш ке ја ставам раката и кај што има тумба оп ке ме помине како да ме гали, ем убаво е.. ем језиво
Добро утро мешковциииии..... - И мене така ми се стврднува меше и фаќам газе дури сум дома се галиме така. Ама кога сум излезена многу е интересно кога ќе ми го извиличи стомакот и сите ми се пулат .. И мојот не е по малтретирањето само вика по мене
koga ke e do tebe bebus tigas maz ti neka te kara.Jas mnogu ja gnjavam.Smesna mi e deka faci pravi.Se smee pa se mrsti,pa da place.Ima edna faca koga se budi,muceto go prci ko onie smizlite za selfi tolku mi e slatka so da e malku pogolemka ke ja izedam.Nema so da se jade sega,edvaj ja drzam crvce e
Има во категоријата Бебе, тема за бебешки продавници... оди таму прашај да не ја полниме оваа тема офф топик
@pile30 само што се вракам од матичен. Докторот ми објасни дека е многу нормално од тежина да се опуштаат мускулите и дури да пукат капилари во делот кај вагината. Јас убаво објаснив дека надворешно чуствувам како пецкање + тапа болка. Рече дека со текот на времето ќе чуствувам се повеќе и повеќе. Импресии од првиот преглед со прст. Барав да ми прегледа грлото, како е. Почнав да движам и сега ми е грижа на совест да не претерав.Знаев дека толку читање и седење на форумот ќе ми се најде за нешто. Убаво се опуштив и немаше криза. Помина како пап.
Е одлично значи фала Момичка што ми пиша ме опушти и мене.Јас здравје вторник сум па до тогаш да ги истерам бубачињава на сонце гледам денес убав денот Уф јас со прсти прегледот не ми беше пријатно но што се мора се издржува така си е Движисе полека умерено и со паузи јас сум си така цела бременост.Еве денес божем до црква да отидеме со мм пешки на 10мин.од зграда ни е аууу почнаа тахикардии па ај назад по кола и до таму...нешто тешко се осеќам овие 2 недели ко ми се врти ко несигурност осеќам но ќе издржиме за насите бебулиња во мешињата
Тогаш во 24та недела дека се жалев на болка и директ во Ремедика Др.Ефремовски ме прегледа прво со еден прст па со два и подлабоко и тогаш на секунда ми беше непријатно но се издржува.Па од пусти страв дека бев чепкана следниот ден си го лежев абе будалче сум си А од која недела прегледуваат со рака незнам кукле би требало таму 36-37ма недела... Еве мешињата што се при крај баш сакам да споделат искуство и мене ме интересира
Ако имаш болки или ако докторот се сомнева дека грлото може да е скратено. Ако се е добро нема да те чепкаат така да различно е за сите. Ако е се во ред пред 36та недела не би требало да имаш ваков преглед.
Прв пат дури 40+ ме прегледаа со рака во прва бременост. Сега сум 36+, 37 полни според менструација и утре сум прв пат во Чаир, не верувам дека ке има преглед со рака, ке ви кажам утре Јас би сакала да има, нечепната да не затерам пак како со синко 42 недели хахаха Зашто некако 3.5 цервикс во 36та многу ми се гледа
Хелоу мешковци И јас сакав ко пиле да прашам околу стврднувањето кога мрда бебе Ние често газето го галиме нон стоп испрчено е со газето И секогаш кога малата го гали мешко (го шлапка со рачињата ) и тоа се бори мм вели уште сега борби