И јас ќе ги ставам до 12та но ми е страв мачнините да не се појачаат. Против киселините пробај да јадеш непечени бадеми.
Мешенца еве сум јас ,бебенце е супер машала супер се развива 3,88см 10 недели и 5 дена , кафејав исцедок сум имала од две хематомчиња што ми се формирале блиско цервиксот , утрогестан ќе си користам до скринингот за потоа ќе одлучи докторката спрема ехото на 25 октомври бебчо скокаше ,мрдаше се превртуваше ,едвај го сликна докторката човече немирно ,шуќур те сликнав -кажа докторката Убав ден на сите ,мене срце на место ми дојде конечно
@EuHenIa мене ладно млеко ми беше спасот од ужасните киселини. Кога и кажувам на мајками дека бебето ми икаше во стомак не ми верува вели 3 деца износив ама такво нешто не осетив Инаку моето од 27 недела почна да ми ика. Што направи @Вереничка не ни пиша ништо, ептен ја мислам Беше и со поминат термин. Знае ли некоја нешто.
За брисеви ми рекоа во 13 недела, така нешто.. а док ми рече дека било нормално исцедок бидејќи вагината била слузав орган ко окото Девојки, што треба да се прави за да расте плодот се повеќе? Прво ми е, не знам..
Како мислиш да расте се повеќе? Пиј си ги витамините, јади здрава храна и бебчето ќе си расте и ќе си напредува. Која недела си?
@AudreyH треба да бидеш среќна, исполнета со љубов и ќе расте повеќе Земи си и витамини за трудници, чисто да се чуствуваш помирно дека правиш нешто корисно за малото
Ќе му се радуваш, ќе мислиш позитивно и ќе правиш што ти вика срцето и се ќе биде добро. Ќе си расте и ужива.