Добро утро мешковци Надвор е внежливо само за спиење ние со синко уште се тегниме на спална можеби ќе сврзиме уште еден сон Бај бај поздрав
@mariz @fina erika @orhideea (фала што ме мислите ) и сите останати. Се породив и јас добро сме, сега прво да закрепнеме, па да се гушкаме, да се сакаме и да растеме. Не ми беше лесно воопшто и уште не е, ама среќа голема е, ќе помине болката и ќе уживаме во љубовта Ве гушкаме сите
Кој да спие??? Ете Господинот беблак ме разбуди мене само што станав си заспа и си спие... Јас гледам тв хахаха...
Добро утро од мене. Времево залади а мене уште ми е жешко и спијам покриена само со чаршав. Вака така времево си мине, веќе стасав во 32 +, јас си рачунам 33 За бебуш уште немаме ништо купено, си реков здравје после наредна контрола Имајте убав ден
Извини што упаѓам вака, но не сум многу во тек. Пак си бремена? Знам дека имаше нешто спонтан пред неколку месеци. Ако грешам за спонтаниот извини.
Cestitki mila.Da e zivo i zdravo.Momentot koga ja vidov malata,pomina bolkata i se so doziveav poslednite dve nedeli.Ne e lesno voopsto da si majka.Neka ni se zivi i zdravi pa da si rasteme
Само да ве поздравам, се е супер само што почна од сношти да ми се лоши и да повраќам, а само што помислив дека со оваа бременост нема да повраќам. Почнаа мириси да ми сметаат, правам ручек и ми се превртуваат вревата, фала му на бога што немора да лежам, со првата бременост лежев 3 месеци поради крварење. Со среќа на новите мешковци. Не пишувам често ама ве следам нон стоп. Имајте пријатна вечер.
Женски јас се утепувам од повраќање,почувствувам ли некаков мирис да ми пречи одма .Имам и киселина мака си мачам со спиење,ако шетам малку нозете како мечкина шепа подуени