Preku telefon kaj niv direktno, 4200 ili 4300. Priska ne se pravi Petrovska spored mene i mn drugi e i podobra od dimcev. Ona vika deka skriningot e najdobro da se napravi vo 12ta nedela. Togas se se gledalo, a podocna moze da e kasno. Za kaj nea zakazuvanje 2 do 3 nedeli unapred
Во среда 39 недела. Во Ремедика сум од почеток кај др. Хаџилега. После 3 години терапии, инсеминации, едно неуспешно инвитро во оваа болница......конечно успеав природно да забременам на 43 години . Само треба да веруваме и да не губиме надеж, Господ има скроено план за сите нас кога треба тоа да се случи
Масажа и јога за болки во грбот. Јас имав болки некаде до половина на седми месец, сега сум добро со тоа.
13+4 ќе бидам со терминов што ми е закажан. Значи го фаќам освен ако не решам и на приватно да правам.
Хеј мешковци Се видовме со Мишко денес ми ја направија потребната контрола во болница и во главно се е во ред Постелката степен на зрелост 2кон 3 што значи тоа некој да ми објасни,само тоа не ми е јасно Иначе спремно со главчето долу ниско е се надевам брзо ке се гушкаме
Прочитај низ нет и за чај од семки од лубеница, незнам само дали сеуште има лубеници... инаку ептен помага за прочистување на бешика, јас со нив засекогаш се решив од ешерихија коли Мене на контрола пред 10тина дена ми рекоа исто 2ри, накај 3ти степен. Исто и мојава е доле ниско убаво спремна, ама врска немам до кога ке терам некако како арно да и е, еве денес цел ден немав болки... ама па мирна е ептен, да не се спрема
И моево е посмирено овие неколку дена ама рано ми е мене уште малку нека поседи внатре И имам болки кај препунот и долу измеѓу некаде,не се баш болки незнам точно како да објаснам ама многу непријатно Ми рече дека туркало па нормално било
Здраво женски.Ние сме 17 +1 ,едвај чекаме со мм да го видиме бебушот во четврток сме на контрола сигурно ќе ни го каже докторката и полот дали е смоки или кикиритка.Денес бев до Шутка нема ништо се е останато од минатата сезона,дали две тезги имаа нови дуксерчиња имаше и убав избор на фармерки.Во еден дуќан најдов и за трудници многу убави фармерки квалитетни 1200 денари имаше избор и тесни се доле(цевка) мислам ги викаат.Следен пат ќе ги купам,не можев да пробувам веќе се изморив.Имав купено во Буњаковец хеланки за трудници леле женски ниту месец дена како се купени 3 пати ги носев ми се искинаа на неколку места,а не ми се тесни од тоа да пукнат цццц.
Мене ептен ми се погодија од Ваикики хеланките, фармерките и кратки памучни труднички пантолончиња, пери носи цело лето... маста им ја извадив и гајле немаат
Барав во Ваикики,на хеланки број не најдов за мене,а фармерки имаше останато само од еден модел напред искнати.Ќе одам па ќе барам пак.@mariz што ќе правиме ние без тебе,секогаш си тука за совет за се
Е јас ја имам среќата, хл па и ххл точни, секогаш има за мене и начекувам или последен пар или уште две останати