Да се умешам во муабетот за хеланките. Зедов и јас од Ваикики, ама ич не ме бендисува квалитетот. Не е растеглив и цело време ми се развлекуваат надоле. Го наместив копчето да ми држи повеќе, ама слабо, пак ми се влечат надоле.
Јас па последниов пат што земав едни тегет, ептен се растегливи.. многу еластин имаат во нив, не мрдаат од мене. Единствен проблем (но кај сите хеланки), е што доле ми се кратки.. дека сум висока, а имам и бутки па само за по дома сум во хеланки...
Штознам, може навикната сум на подруг материјал и квалитет. За уште месец, месец и нешто ќе завршат работа А и за парите арни се.
Вит Ц, секако во лимоните нема толку колку во таблетка... ако не ти смета на желудник мн лимон, не е штета. Јас секој ден по пола лимон ставам во сок од се и сешто (цвекло, морков, јаболко, портокал, калинка, круша што имам тоа), а и пијам плус вит Ц @kukla21 арни се дека само тие ме собираат, а не ми се купува сега труднички... едвај чекам да си ги носам и сите други обични тренерки и хеланки
Ако ти е за витамин Ц, поарно пиперки јади. Тие имаат повеќе. Едит. Многу лимон не е добар за забната глеќ.
Не ми е за витамин ц јас уште пред да останам бремена обавезно во денот еден лимон цеден го пијав арно ама си продолжив еве до 24 недела без прекин исто ко шо си терав и баш мм ми рече арно ти пијаш лимон уште убо ти е ама да не несмејш секој ден и зато реков ќе прашам
Мене па баш ми се погодија од Waikiki хеланките. Едни купив, црни, долги и баш ми се пријатни за носење и не ми мрдаат. Поголем проблем ми се фармерките, тие ми се смкнуваат. За едните си викам може ми се потесни дека помало бројче па затоа, за другите дека ми се поголеми
Исти случај, фармерки купив од Ваикики, се раширија, се рашкембаа после едно носење. Испрани облечи ги, супер се, поноси ги пола саат-торба стануваат. А 1.700 ги платив, грабеж. Имам едни од H&M труднички, летово ги купив од Грчка, не се мрднати. И материјал, и боја си е супер, си стојат тесни, не паѓаат и не се шират. Перфекција се. И хеланки имам исто од H&M, од нив не сум нешто ептен задоволна како со фармерките, ама ок се за тие пари. Јас инаку во Калиопе случајно најдов хеланки со ептен висок струк, не се труднички, ама преудобни се и киснам во нив секој ден. Многу еластин имаат, доволно се шират во горниот дел кај стомакот, а сепак убаво стегаат на нозе, не се рашкембуваат и не се прозирни. По 400 денари се. Земав поголем број, обично носам S, хеланкиве ми се L и супер ми се за во бременоста.
ne e kako porano masta jas go imam istiot slucaj i voopsto ne pomaga a eve vejke podolgo vreme ne ni mozam da spijam od bolkii meskovci kako stoite so krvnata slika mene hemoglobinot mi e 110 a eve pijam heferol podolgo vreme i nema promena dali da prodolzam da pijam mi se zgadi vejke od apcina ?????
Со лесно утре @mariz за брзо ќе биде и кај тебе со лесно да ти биде веќе ти е познато се сигурно и немаш страв, втора среќа ќе си имаш за брзо @fana и ти си 9 ти месец. Со лесно да ти биде и немој да се плашиш И на другите што го очекувате најубавиот момент за брзо да ви биде со лесно.
Дa милa едвaј чекaм, ти блaгoдрaм нa убaвите желби, Гoспoд нa сите дa пoмaгa зa убaви рaбoти и дa бидеме бескрaјнo среќни сo нaшите нaјмили
Смее ли чај од ѓумбир? Само тој ми помага со грлово и носот, ама ми се врти филм дека прочитав негде дека не е препорачливо. Се надевам дека грешам
да ве прашам, заборавив од претходната бременост, магнезиум од кога се пие? 8н+ 6 сум, и како одеа неделите? веке сум влезена во 3 месец, или за 2 дена ке влезам? поздрав имајте убава вечер и мирен сон...