Имам чуство како све да боли дури и бубрези и кичма и желудник и све Така боли ? Или друго ми е П.с смеам ли провен пробиотик да пијам??
Можеби си преладена.. Консултација со доктор - земи пиј Линекс. Топол чај, бисквити, банана, двопек, варен компир, ориз..
Аиииии Ти се погоди тој филозофот? Тие девојчињата се топ! јас се туфкав секогаш кога ќе видам дека се таму "мужите"
Двајца мужи беа, еден млад со репче и чичево. Дали е филозоф или не не знам оти трет пат одам таму у 2 години па не ги знам. Потскокнав дури коа ми ја стави
Е па ете имало со тебе некој Мене стално ми бараше извештај. Тешко му беше да погледне во компјутер и да го побара избештајот од докторот. И на секое одење истиот муабет.
Јас вчера бев на контрола. Бебушка е супер. Таман си одговара за неделите, дури и главчето и е таман сега. Коморите останаа на 7 мм, што значи нема место за паника. Засега супер се чувствувам, немам некои потешкотии, освен кога лежам на грб, ме боли опашката и не можам да станам или да се свртам. Ама сабајлево станав со болки во желудник и еве уште ги имам. Не можам ни воздух да земам. Што можам да се напијам?
Нека ви е добро утро......мене ни добро ни утро ми е.....значи 3 дена има како патим од несоница...пробувам јас синојка од 11 да спием до 1 и нешто никако не ме факаше сон, после сум заспала се разбудив у 3 и 45 и никако до 7 не заспав и така драги мој сонот ми дојде кога треба да станам нормално обврски ме чекаат уф само да знаете колку сум нервозна што ми иде мм да го задавим.........Како се справувате вие со несоница?
Во ред сме мами, примив уште 2инексии. Да си продолжам со апчина. Цервикс е во ред, болки немам стегање тек тук ако се движам. Строго лежење ме искараа и ќе помине кај е Господ никој не е
Поздрав и од мене мешиња, јас вчера си искркав убава главоболка ми идеше главата од ѕид да ја мавам, ништо не помагаше да не се повтори. @Bebulleee одмарај и гали меше, нека седи бебуш мирен таму
Девојки помагајте, имам болки во препони, одам како да ме расчеречил некој мајка ми вика нормално е жена 8 месец бремена ама сепак. Сега иде тешкото изгледа си се навикнав јас да си уживкам цела бременост без маки па ќе си кршам глава сега.
Жени по колку кафиња пиете? Јас обично по едно, ретко две да се напијам, ама деновиве (дали од времево или што е) само кафе ми се пие. И тоа нес матено, со чоколаден прелив Се осеќам ко у прво тромесечие да сум Не пијам повеќе од две секако, ама ми сака душичката. Бескофеинското чини ли да се пие, некако ми е бесмислено, што ќе ми го ако нема кофеин @EuHenIa драга, нормално е, мене ме кинат и препони и колкови и кичма и се' Ич не спијам навечер од болки, ни перница трудничка помага, ни бутур, ама тоа е, ќе издржиме уште малку. Инаку на ист ден ни е терминот, 27.01.2018
Јас си пијам кафе колку што ми се пие ама обично не се повеќе од 3. Ги заменувам и со какао, чај ама од какаото многу ме фаќаат киселини. А го обожавам. @Sexybaby86 каде ќе се породуваш?
@EuHenIa во Систина, кај докторката што ме води Видиш, за какао не ми текнало да си купам, ама и јас си се мачам со киселини, па не знам дали е паметно. Чај не можам, кај мочкам нон стоп дење-ноќе, уште чај ми фали Се мислев едно бескофеинско да си купам, па да го мешам со обично пола-пола, пак ќе биде послабо од обично кафе Времево не утепа значи цела недела, аман нека се оправи, барем викендов да се шетне негде
И кафето е деуретик па и тоа тера на мочкање. Инаку јас се трудам дада не пијам повеќе од две, се прашувам како ќе издржам без кафе кога ке дојам. Какаото е добро за железо па, и јас почнав да пијам киселини секако имам. Уште за бескофеинското кафе ако сакате имам јас ке ви го поклонам, купив божем да не пијам многу кафиња и баш е грдо ене го стои нема кој да го пие @Bebulleee биди мирна и одмарај, ке се дружиме ние и за порагај
Зависи некогаш по едно некогаш по две осеќам имам потреба за повеќе кафе ми се пија сега од порано ама се воздржувам оти преголеми количини на кофеин може да донесе предвремено породување повеќето пијам какао или млеко или чај
Женски треба да носам брисеви во следната недела.Да ми кажете каде точно се наоѓа да не лутам па да ми отиде терминот